Sunt sigur ca voi cei care va vaitati ca sunteti SICTIRITI de vita, va itreb, ce a~ti facut voi in viata? A~ti trait~o asa cum merita, v~ati indeplinit datoria de om al socetati in care traiti, nu mai aveti nimic de facut, eu nu va cred, daca voi tineri ginditi asa, ce sa mai vorbim atunci de cei uzati de greutatile vieti si ale sanatati.Cred ca nu aveti dreptul inca sa vorbiti asa.Va doresc viata lunga si plina de activitate sa nu aveti timp sa va plictisiti de ia.
Viata isi bate joc de multi.Se poate infiinta un club urias de anvergura mondiala.
Uneori ne fuge pamantul de sub picioare, ne pierdem echilibrul si cadem.Cand ni se intinde mana nu stim intocmai sa reactionam cu cap si pierdem sansa.Insa sunt si momente cand ne este bine.Suntem oameni, a fii "sictirit" e ceva cat se poate de omenesc.Numai bine!
Chiar si sictirit, cu o mana de plastic, un picior de lemn, un ochi de sticla, si dintii pe noptiera intr-un pahar cu apa, tot as vrea sa mai traiesc si sa mai iubesc. ii aud pe unii ca tremurau de frig de le clantaneau dintii.ai mei, nu.si cu carjele ma descurc bine.chiar de curand am, tras o carja unei tipe, care a dat peste mine. a avit noroc ca n-am prinso ca-i mai trageam una.