Cred ca i-as alege pe cei albastri.
In ceea ce priveste gentile...aici doar tu decizi; un ghiozdan poate sa fie mai practic, in sensul ca are mai multe "compartimente", adica buzunare(pentru gustare, pentru chei, pentru sticla cu apa etc)
Cu geanta... poti sa te enervezi cand cauti o radiera de 5 cm in haosul dinauntru(carti+caiete+farduri+piaptan+chei+alte zeci de nimicuri pe care le cari dupa tine)-mai ales daca (de ex cazul meu), in 11 ani de scoala n-ai avut niciodata penar (cauza ramane un mister)
Si ghiozdanul mai poti sa-l incarci cu tot felul de brelocuri sau insigne, adica sa ti-l personalizezi.
Daca stilul tau vestimentar merge spre sport, atunci o geanta mai eleganta...nu-i alegerea potrivita. Tu stii ce-ti place mai mult
Blugi albastru inchis sau negrii linkurile .la mine nu se incarca. eu optez pentru o geanta este mai accesibila
eu inca nu m-am pregatit pentru scoala mai este pana in octombrie mult succes :*
Au esuat link`urile:((
Mai incerc odata cu link`uri asemanatoare:D
Prima : http://images.mycloset.ro/......5765-d.jpg
A doua : http://gentilesilviei.com/......esized.jpg
Blugii depinde.si nu doar de culoare. si geanta as lua una cu 2 bretele sa fie incapatoare si sa nu te deranjeze la umeri
Mai bine ai opta pentru un ghiozdan normal... iar la blugi imbracate cu ce ti sta bine
Pe cei negri, ii poti imbraca cu orice si intre geanta si ghiozdan eu as alege geanta.Inca nu m-am pregatit dar o sa incep si eu sa ma pregatesc.
Pai as alege blugii albastri anul trecut am avut si eu o geanta de-aia, dar ma durea umaru` din cauza ei si pentru anul` asta mi-am luat ghiozdan normal si pentru scoala mi-am cumparat doar caiete, penar, ghiozdan, chestii pentru matematica si-atat haine inca nu mi-am luat
Si eu m-am pregatit. I-ati blugi albastru inchis, se potrivesc cel mai bine. Si ghiozdan. i-ati unul care sa-ti placa si tie, daca se poarta cele pe umar, asta nu inseamna ca trebuie sa intri si tu in turma si sa-ti iei la fel.
Eu nu pot sa zic k m-am prgatit. Insa eu as opta pentru niste blugi beomari inchis simplii si de asemenea as vrea ghiozdanul mi se pare foarte dragut si mult mai comod decat o geanta. Succes la cumparaturi.
Eu inca nu am facut cumparaturi pentru scoala. da de abia astept; X
Blugi-albastru inchis. dar si negrii
Eu imi iau si ghiozdan si geanta.
Geanta imi este buna si ca sa-mi duc haine de schimb la orele de dans.
Bye:*
Blugi negri mulati...asta atrage privirile oricui cat despre ghiozdan prfer gentutza mult mai accesibila...si mai incapatoare! in plus colegii nu pot sa-ti umble in ea la fel de bine ca in ghiozdan
Poi cu care imi sede mai bine da eu zic ca sunt mai eleganti cei negrii e mai practic un ghiozdan si mai sanatos pentru spate zic eu
Paulinaxoy întreabă:
IceCreamDoll întreabă: