E ceva care ma insitga la bautura. Intotdeauna am fost nava de ajun, craciun si anul nou. Nici eu nu stiu de ce beau asa. E posibil ca domnul sa aiba alte carari pentru mine, mai late si mai umede.
Buna!
Intotdeauna am simtit spiritul sarbatorilor de iarna, dar slava Domnului ca nu in stilul lui Coios!
Anul asta impreuna cu Ron si Hermione vom juca Sahul Vrajitoresc in Camera Comuna a Cercetasilor, vom rade, vom manca prajiturile dnei Weasley, vom spune povesti, il vom vizita pe Hagrid, vom colinda profesorii, va fi foarte frumos, ca in fiecare an! De abia astept! Craciunul la Hogwarts e bestial! Mai ales in Sala Mare e asa placut sa asculti muzica lui John Williams... ups stai ca am facut-o lata, asta e un detaliu de tehnica al filmului, n-are legatura cu lumea in sine desi e vitala muzica aia...:-> contribuie enorm la atmosfera de Craciun.
Pa, pa!
De obicei insemna mult.Si ziua mea, si Craciunul, Revelionul, Pastele, toate sarbatorile ma umpleau de fericire.Acum nu stiu ce s-a intamplat. O sa fie naspa.Mai ales de Revelion.e prea multa tristete in jur.
Totusi, dau importanta, si consider un prilej de bucurie, si bunavoie. E frumos de Craciun, si e bine sa te bucuri din tot sufletul de Nasterea Doamnului, sa nu fii trist/a.
LoVeIsFoRfReE-Pai, din cauza lipsei bauturii e tristete. Bautura eclipseaza orice forma de melancolie sau anosteala. Asa ca, beti, oameni buni, o viata avem si cateva "sarbatori "intr-un an.
Acum, ce sa zic, citind raspunsurile, cred ca ma autoinvit la petrecerea lui HarryPotter! Poate mai e vreun loc liber!
Fie ca ai sau nu dispozitie, un copil te determina sa traiesti zilnic intr-o lume situata la limita realului cu imaginatia, asa ca... vom continua povestea...
Coios.na ca iar ai gresit-o!
taman din prea multa bautura in masa ei e tristete.
@Dmonik, din pacate n-avem voie sa aducem Incuiati in lumea noastra pentru ca ne "arde" Ministerul. Locuri libere ar fi destule. Chiar imi pare rau. Dar nu-i nimic. Si voi, Incuiatii, puteti face in lumea voastra niste sarbatori pe cinste, atata timp cat nu va imbatati precum Coios
Pai... ma voi intalni cu toata familia si vom sarbatorii sunt genul de persoana care simte spiritul sarbatorilor imi place foarte tare evenimentul acesta
Andre7ea întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: