| icewolf a întrebat:

Mai este cineva aici care se simte singur? Adica nu singur ca atunci cand esti in pustietate, sa te simti singur intr-o camera plina de oameni? Sa te simti blestemat, deoarece stii ca poti ajuta pe altii dar nimeni nu te poate ajuta, si sa nu dai 2 bani pe tine dar sa iti pese de cei dragi cel mai mult?

5 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Da, mai cunosc o tâmpită ce obișnuiește sa lupte mai mult pentru alți
Probabil și tu la fel ca ia aveți nevoie de mai mult egosim și socializare pana găsiți o persoana pe aceias lungime de unda (deși pare puțin imposibil... nu este chiar asa)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma simt singura, dar îmi place asta.
Îmi pasa mai mult de mine decât cei dragi.N-ai de ce sa te bazezi pe ajutorul altora.Chiar dacă ar putea sa te ajute, n-o s-o facă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce te referi tu e acel "Gol interior".
Poate fi ameliorat tinându-ti mintea ocupata continuu, lucreaza la ceva, vezi de un hobby, o pasiune. Si uiti de acel sentiment de "singuratate".
Uneori nu ai nevoie de oameni poti sa-ti fi si propria ta companie(pe perioade scurte).
Oamenii nu te pot ajuta, doar suporta, te poti folosi de ei care ii ai in preajma pana gasesti persoane care nu dau "2 bani pe tine" dar asta nu acum, nu are rost sa vrei atentia celorlalti, oamenii te apreciaza când ai un impact pozitiv asupra lor.

| icewolf explică (pentru anonim_4396):

Pacat ca de multe ori nici atunci, ideea e ca am trecut prin atatea lucruri incat nu mai incredere in nimeni, abia am incredere in parintii mei, deci nu pot sa am incredere in nimeni si am ajuns sa pprt masti peste tot, doar acasa simt ca pot fi eu insumi

| CdeMetal a răspuns:

Ma simt singur mai mereu, dar imi ocup timpul jucand ceva sau uitandu-ma la un film.
Eu nu mai am incredere in oameni, nici in cei pe care ii credeam prieteni, deci dau doi bani pe ceilalti.