Si eu care credeam ca sunt singurul caruia nu-i place muzica asta comerciala.Sincer mai nou nu mai fac diferenta dintre manele dance house, toate`s la fel.Rar se mai scoate cate o melodie care merita ascultata.Dar de ce crezi ca muzica a devenit asa cum e? Pentru ca asta se asculta... Unde e vechiul Dan Balan si melodile care faceau furori de fiecare data cand erau ascultate? De ce voltaj si-a schimbat stilul pe care-l canta? Ei nu scoteau hituri ei scoteau imnuri.Dar tara asta e plina de cocalalri si pitipoance si nu se va schimba niciodata cum nu se va mai schimba nici gradul de cultura al romanilor.
Sa nu credeti ca ce am scris mai sus este scris de vreun "mos" caruia nu-i place noua muzica, ci de un un "pusti" de 16 ani.
Prostiile care sunt difuzate îmi plac.
Chiar acum ascult Narcotic Sound.
Dar apreciez foarte mult şi muzica "bună", o ascult.
Si eu care credeam ca sunt singurul caruia nu-i place muzica asta comerciala.Sincer mai nou nu mai fac diferenta dintre manele dance house, toate`s la fel.Rar se mai scoate cate o melodie care merita ascultata.Dar de ce crezi ca muzica a devenit asa cum e? Pentru ca asta se asculta. Unde e vechiul Dan Balan si melodile care faceau furori de fiecare data cand erau ascultate? De ce voltaj si-a schimbat stilul pe care-l canta? Ei nu scoteau hituri ei scoteau imnuri.Dar tara asta e plina de cocalalri si pitipoance si nu se va schimba niciodata cum nu se va mai schimba nici gradul de cultura al romanilor.
Sa nu credeti ca ce am scris mai sus este scris de vreun "mos" caruia nu-i place noua muzica, ci de un un "pusti" de 16 ani.
@Axellexa, eu acum 2 ani ascultam muzica house, pop, comerciala mai bine zis. Ei bine, acum cateva luni am realizat care este muzica buna, care merita sa fie ascultata. Cu ocazia asta, as vrea sa le multumesc prietenilor mei(care nu au cont pe TPU, dar nu conteaza) pentru ca mi-au aratat ce-i muzica
anonim_4396 întreabă:
Anonymus100 întreabă: