| pink94 a întrebat:

Mai este putin timp si incepe scoala.Voi ce va puneti de mancare la scoala?, ceva consistent pe langa prostiile de Chips'uri si alte minuni ce le cumparam big grin

12 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

De obicei nu prea mănânc la şcoală, dar când o fac mănânc întotdeauna un sandwich.

| thegatekeeper a răspuns:

Nu prea mananc la scoala, pentru ca iau micul dejun inainte sa plec si imi ajunge, insa cand se intampla, mananc un sandwich, cativa biscuiti sau un baton de cereale.

| pink94 explică (pentru thegatekeeper):

Degeaba mananc dimineata, ca peste 2-3 ore i-ar mi-e foame :p, si nu ma prea impac cu chip'surile, Viva, si alte chestii, stomacul meu cere papa bun laughingnu E-uri, m-am gandit ca imi dati voi vreo idee de-un sandwich bogat laughing

| thegatekeeper a răspuns (pentru pink94):

Nici eu nu mananc chips-uri sau altele de felul asta. Iti poti face cateva sandwich-uri cu painte integrala si cascaval. Mie mi se par cele mai consistente. Daca mai vrei sa iti pui ceva pe langa, poti sa iei si un fruct (mere, de exemplu) sau un baton de cereale.

| alixD a răspuns (pentru pink94):

rolling on the floor pe bune?

| pink94 explică (pentru alixD):

Da :d

| Gogu06 a răspuns:

Eu cand eram la scoala, imi punea mama mujdei, un coleg venea cu peste prajit, altu aducea icre si mancam pe paine. Uneori mai mancam si copanele de pui cu piure, orez cu ciuperci, ciorba la borcan, pateu cu lapte...

| alixD a răspuns (pentru Gogu06):

Pe bune atunci erau alte vremuri.Acum nu te mai poti duce la scoala cu ciorba la borcan...

| Gogu06 a răspuns (pentru alixD):

Acum 3ani am terminat scoala laughing

| pink94 explică (pentru Gogu06):

Apoi da.e bine ca ai avut asa colegi,de exemplu la mine in clasa in iarna au venit baietii cu ceapa,carnati, slanina, era inainte de Craciun cand au taiat porcii laughing, toata clasa a mirosit a ceapa si restul ne uitam cam asa raised eyebrows laughing, sunteti baieti nu va intereseaza, da cum ar fi sa mearga o fata cu usturoiul sau ceapa in geanta :O Nu m-as vedea.

| Iяiηα a răspuns (pentru Gogu06):

Lollaughing) Ca Nea Marin Miliardaru, cu prazu in servietalaughing)

| Iяiηα a răspuns (pentru pink94):

Nimeni nu s-ar vedea, crede-marolling on the floor.La scoala de obicei imi iau un mar, un baton nestle fitness sau ceva cu cereale, un sandwich sanatos,..., lucruri usoare.happy