| PopândăuIRătăcit a întrebat:

Mai exista cineva care crede ca T. Basescu ne vrea binele?

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Daca mai exista vreunul, ala e dobitoc de-a dreptul!

| AnonimusGirl a răspuns:

Da mai exista dar sunt prea multi atii care il vor inapoi pe Ceasusescurolling on the floor (nai ce sa le faci)

| 愛日本 a răspuns:

Ne vrea binele? straight face Adică ne vrea binele scăzând pensile, salarile scumpind produsele şi mărind salarile politicienilor? Sincer nu cred că mai există!

| Etelca a răspuns:

De ce le trebuie pensionarilor 30 de milioane pe luna? Imi explici si mie? Toti l-am criticat si inca il mai criticam pe Basescu si pe Ceausescu. Oamenii spun ca Basescu e prost, dar nu e adevarat.Si chestia cu furatul din voturi, e o prostie cat lumea.Cum sa fure voturi cand politistii pazeau? Se tot spune ca e criza, dar de cand e asa zisa"criza"mie imi merge din ce in ce mai bine.Produsele s-au scumpit, nu inseamna ca el le-a "umflat". Oricum era de stiut ca o sa creasca.Se tot plang oamenii ca vai nu au bani, sa taca din gura si sa se duca sa munceasca o data, ca nu sta statul sa le asigure tot! Sa fim seriosi acum.De salari, nu pot spune ca au scazut. Tatal si mama mea castiga foarte bine.Si apropo,da mai exista oamenii, foarte multi, care tin cu Basescu.Cand o sa se termine presedentia lui, atunci o sa vedeti raul cu Antonescu, Oprescu si tot felul de politicieni care nu gandesc.
Sper ca te-am ajutat! La revedere!

Întrebări similare