Nu am de ce sa judecă oamenii pentru ca le place sa meargă la club nu-l consider în nici fel rău el alege lui se distresze in club eu aleg sa merg sa ma plimb simplu atâta tot asta este tot.
Chiar dacă e singur sau singură acolo, persoana aia? )
Adică nu ați considera nebună, ciudată chiar idioată, o persoană ce merge alone într-un club?
Nu știu. nu-i de mine locurile alea. eu am casa lui tata Dumnezeu. Cine vrea in club sa meargă în fiecare de 10 ori eu merg la tata. Eu nu judec viața nimănui nu am niciun drept sa trag la răspundere viața nimănui cum trăiește ce bea ce mănâncă ce face în timpul liber cu cine vorbește pe unde umblă eu sunt om simplu murito și fiul unui tata și Dumnezeu.
Ăla e, ăla din Centrul Vechi sau din zona Unirii? Nu mai știu exact pe unde era, dar parcă Kultur se numea clubul unde mi-am întâlnit și pierdut marea dragoste neagră.
Ahh, și ce bărbat, am pierdut. O fost primul și cred că și ultimul care m-o sărutat pe frunte.
Păcat! Acum aș fi fost căsătorită cu un negru și aș fi avut niște copii mulatri, poate chiar mulatri cu ochii albaștri. ) Aia, da realizare. )
Dar aia e, când asculți de prieteni invidioși. Sau cine știe, poate totuși se adeverea și era vreun dubios ) însă tipul părea totuși gentleman
Păi, cine mai sărută, măi Lavi azi ca bărbați, o femeie pe frunte la o primă despărțire? Ori era prea cult omul, ori prea loverboy ) Căci altfel nu-mi explic. Dar a fost prima dată când un bărbat de care mie chiar mi-a plăcut, părea și el interesat de mine. Păream apetisantă pentru acel negrișor. Aaa, sau poate era canibal? )
Am pierdut, însă aș dori să recuperez anii pierduți. Deci mersi. O să-mi iau eu inima în dinți și o să fug pe acolo, să mă dezlănțui. Doamne! Deci mi-e un dor așa nebun de dans. ) Doar că mi-e teamă să nu mă fac de râs, dacă mă voi duce alone. ) Doar prin club nu mai păream o solitară nebună și dusă cu pluta. )