Legumele,fructele sunt baza unei alimentati sanatoase,trebuie consumate cat mai des,apoi carnea de peste,icre, ulei de masline, seminte, exista mancare sanatoasa doar sa vrei sa consumi, studile nu au aratat ca bio e superior
Nu mai exista decât in gradina proprie. Asta daca nu s-a aplicat chimicale ( otrăvuri) niciodată. Cat privește semințele, exista semințe tradiționale la Banca de Gene Suceava, la Ecoruralis Cluj, si la Buzău. Mai sunt fermieri care produc semințe tradiționale si care sunt membri ecoruralis. Se pot obține doar sa ne dorim lucrul acesta. Eu nădăjduiesc sa se ajungă ca produsele tradiționale bio sa depășească pe celelalte. Anul acesta atât in piețe cat si in magazinele de profil s-au vândut semințe+ arpagic netratate cu chimicale. Si pe internet am căutat si aparea oferte de semințe netratate chimic. Deci se poate. Daca noi am fi ieșit in strada si sa cerem acest lucru poate ca ar fi existat piete de legume si fructe doar bio. Dar daca am stat nepăsători si acceptam orice se vinde la piață, asta este, asta mâncam.