| gigiro a întrebat:

Mai exista de timp liber?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu exista timp liber. E o notiune absracta.Mereu faci ceva.Numim timp liber timpul care il dedicam exclusiv persoanei noastre si in care facem lucruri care ne placwinking

April
| April a răspuns:

Exista berechet! Chiar am timp sa intreb:"ro
' de langa Gigi Iinseamna roman? Atunci de unde "de", prepozitie care arunca o umbra de indoiala asupra corectitudinii intrebarii? Nu vreau sa supar pe nimeni, doar sa ma luminez pe mine.Fiindca tocmai am o clipa libera!

| Arthur a răspuns:

Din ce în ce mai puţin.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Tot timpul meu este liber...nu mă obligă nimeni să mă duc la şcoală (sunt pe a 11-a, deci am trecut 10 clase) şi dacă aş munci nu m-ar obliga nimeni să mă duc la lucru... dar trebuie să mâncăm şi noi din ceva, nu? happy
Timpul îţi rămâne în ce cantităţi vrei tu să îl ai, cam asta e concluzia happy

| gigiro explică:

E adevarat ca nu e scris corect, dar ieri m-a terorizat acest TPU. Nici acum nu-i mai breaz. Scuze. Exista timp liber?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Depinde ce intelegi prin timp liber. Sunt oameni care se considera ocupati daca se uita la un film sau fumeaza o tigara, sunt altii care considera o fereastra atunci iau o pauza din lucru la servici. Sau nu era asta intrebarea? ca pare a fi o greseala in formulare.

| Alisa a răspuns:

Da, tu decizi ceea ce vrei sa faci cu timpul tau liber.

| 334499 a răspuns:

Exista liber timp de mai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigurhappy. Chiar acum am timp liber, in care as putea sa fac orice si am ales intrebarea tahappy, chiar atunci cand ai postat intebarea a fost timp liber pentru tine si ai ales sa-l "umpli" punand aceasta intrebare.

Sa fi iubit`!:*:*:*

Întrebări similare