| critikl a întrebat:

Mai există fete care să nu fie pe interes?

27 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu stie de ele, daca ai putea lua legatura cu el sa iti arate pe cea buna ar fi bine.

| darrio2007 a răspuns:

Da.Chiar foarte multe.Dar trebuie sa stii unde sa le cauti.Si,mai ales, daca iti scoti aceasta idee din cap.

| Leocerba a răspuns:

1)Stii care-i titlul unei stiri facute de niste imbecili? "Mega scandal in familia lui Guta: Amanta lui e doar pe interes"
2)Stii care-i numele unei manele de aur semnata Florin Peste? "Pe interes"
3)Stii care-i numele de facebook al uneia dintre cele mai gretoase si mai siropoase pagini? "Dragoste pe interes"
4)Stii care-i titlul unui articol dintr-un ziar de tot rahatul? " PNL şi PSD, prieteni pe interes"

Daca nu vrei sa te confunde lumea cu un politician gușat, cu un cantaret de manele care nici scuipatul nu-l inghite pan` la capat sau cu vreun ziarist trist, care-i nu-i in stare sa scrie 2 fraze dupa ce parintii l-au tinut 12 ani in scoli si 3 in facultate, muncind din greu ca fraierii, atunci nu ingrosa randul folosind expresia asta, care oricum e gresita.

| OnuOnulică a răspuns:

Da, dar de găsit e cam imposibil să le găsești...

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Si daca ar exista, oricum nu s-ar uita la tine.

| critikl explică (pentru DarkOrbitMoon):

Poate ca ai si tu dreptate. P.S- Sa nu se inteleaga gresit, eu nu am vrut sa ma laud ca mi-am luat masina ca si asa e masina vechie de 14 ani (Opel astra G Bertone cu tot cu acte m-a dus la 2. 500E pentru cunoscatori ) Tot ce am vrut sa se inteleaga este ca o masina pentru o fata conteaza mai mult la un baiat decat ce simte el pentru ea...Dar vad ca pentru uni/unele trebuie sa le desenez.

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru critikl):

Nici macar n-am zis ca te lauzi.
Am vrut sa insunez ca esti prea prost ca o fata serioasa sa se uite la tine.Am observat asta de cand ti-am citit intrebarea, avand in vedere ca le bagi pe toate in aceeasi oala din cauza unui stereotip idiot.Multe nu se uita la unul doar pentru ca are o masina care in 2-3 ani va fi o vechitura, iar cele care fac asta se numesc "curve".
Nu mai da vina pe sexul opus, doar pentru ca nu esti in stare sa tii o fata langa tine. Daca ai fi capabil de asta, nu te-ai mai plange.

| critikl explică (pentru DarkOrbitMoon):

Usurel...nu te ambala du-te la ''smechierii'' tai si nu mai sta la discuti cu prosti ca iti scade rangu, stimata domnisioara.

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru critikl):

Adevarat graiesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verifică-le!

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce mai e de tine, cum stai cu gagicile? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca cineva nu e pe interes, te lasa pentru ca tu esti pe interes, nu neaparat financiar, insusi interesul de a o avea

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci solutia e dezinteresul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Cand doi iubesc unul trebuie sa sufere...trebuie sa nu vrea nimic si sa il elibereze pe celalalt.
iubesc dorinta, urasc faptul ca se materializeaza pe mine ca si pe alti oameni care doresc, in fata cuiva.

Te inteleg. De-adevaratelea happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Dormi? la multi ani!

Nu dorm, am ceva de lucru. Multumesc! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai exista baieti care sa nu mai intrebe acelasi lucru? ha!
continua sa traiesti sub aceeasi piatra si ramai pe ideea generalizarii, n-ai tu treaba cu realitatea.

| critikl explică (pentru anonim_4396):

Eu nu te-am intrebat ce parere ai tu despre intrebarea asta! Vrei sa raspunzi la ea bine, nu? Cauta alte intrebari la care sa raspunzi. Nu pelicrita intrebarea!

| anonim_4396 a răspuns (pentru critikl):

Felicitari, ai sarit cu brio peste idee. Nu intrebarea in sine era raspunsul.

| Bøøgey a răspuns:

Ce te face sa crezi ca meriti una?

| Swan39 a răspuns:

Ai putea întreba acelaşi lucru şi înlocuind "fete" cu "băieţi".
Şi da, mai există (în ambele cazuri). Nu e nevoie să generalizăm în legătură cu asta, sunt tot felul de oameni în această lume.

| AR1373 a răspuns:

Da exista, dar sunt greu de gasit.
Voi baietii va indragostiti doar de fete cu fundul bombat, sani si tocuri de 20 de cm.
Ma intreb daca nu var palcea o fata baietoasa,vad ca va plangeti mult ca fetele sunt din plastic,cu silicoane,cu glet pe fata,dar nici baietoasele nu va plac ca alea nu au fund si sani,nu poarta blugi stramti si bluze decoltate.
Voi baietii spuneti de fete ca sunt ciudate,dar baietii nu stiu sa alega o fata, va aruncati la aia cu decolteu si nu te uiti la ce trece pe langa tine.
Poate e o fata care poarta trening dar care stie sa te aprecieze, sa-ti lase spatiu, si tot ce va doriti, dar urmariti doar decolteuri.
Tipic masculin.

| ItsMaxi a răspuns:

Desigur ca da. happy Nu suntem cu toate la fel. Doar daca una sau mai multe nu pot sa-ti tina capul pe umeri, asta nu inseamna ca si celelalte au acelasi fel de a gandi sau constientiza diferite aspecte. Daca nu ai gasit pana acum fata ideala, care sa-ti fie alaturi, nu trebuie sa iti pierzi speranta. happy Tine capul sus, fiecare aveam pe cineva in lumea asta.

| critikl explică (pentru ItsMaxi):

Ma bucur sa aud asta, multumesc pentru incurajare, dar cum imi explici faptul ca dupa ce mi-am achizitionat un autoturism a inceput sa imi creasca nivelul de popularitate prin cartier prin randul domnisioarelor (si invidia baietilor, ca drept dovata imi apar in mod inexplicabil zgarieturi pe masina laughing ) si inainte trebuia sa fac eu primul pas.

| ItsMaxi a răspuns (pentru critikl):

Depinde aici si unde locuesti thinking adica printre ce ''oameni de rand'' stai happy Este ''normal'' ca ai devenit mai vizibil pentru ele, fiindca in marea majoritate a fufelor, asta cauta happy Dar daca nu iti place sa fi in compania lor, de ce nu incerci si prin alte mijloace sa vorbesti cu o fata de treaba, de exemplu, anumiti vecini, amici, in excursii concursuri(zic doar) s.a.m.d happy

| Jasmin15 a răspuns:

Da, mai exista. cam rar dar sunt. happy