Si cand faci? Astept sa faci sa vedem ce si cum. Si asa vedem si daca nu s-a gandit cineva inaintea ta.
Ca daca ideea e buna, se va asocia cu tine si altcineva stiind ca va castiga din asta.
Eu nu prea am mai vazut consignatii, erau in 1991-1992 gramada, nici nu am realizat cand au disparut.
Trebe sa te asiguri ca nu primeste produsul pana nu face plata, asta e datoria ta sa faci.
Nu nu am amic cu consignatie am un smic care are o firma de montat alarme dar m-ar ajuta si pe mine cu orice ss cere de la viața lui
Asa că daca ar mai exista posibilitatea de consignație
L-as pune sa isi acest cod caen la firma lui
Pt ca am o idee geniala la care nu stiu daca sa mai gandit cineva insintea mea:
Sa fac un site misto www. uitătecumfec.ro
Un fel de magazin online
De fapt magazin online
Si sa pun niste preturi extrairdinar de mari la piese electronice gen 1000 lei pentru un condensator mai deosebit
1000 lei o sonda de temperatura
1000 lei un releu
1000 lei un tranzistor pe care eu am dat 8 lei.
1000 lei pentru o diodă pe care am dat 40 lei.
1000 lei pentru un termostat pe care sm dat 200 lei.
1000 lei pentru 10 metri de cablu siliconic rezistent la temperaturi inalte până la 1200*Celsius. pe care eu am dat 100 lei
4000 lei un osciloscop 2 canale de 100 mhz pe care am dat 200 euro
1000 euro pentru o lampă triodă 4000v 2MHz 4Amperi care o am de osuta de ani.
Asta spun preturi exagerate
De ce cred eu ca o sa castig cu aceste preturi exagerate
Pt că as pune peste 4000 de repere lucruri diferite diode triace rezistente senzori capacitivi inductivi...
DAR LA MINE MAGAZINUL AR FI DESCHIS NON-STOP CU LIBRARE PE LOC CHIAR SI NOAPTEA
CHIAR SI DE CRACIUN SAU REVENION
asa ca daca sr trebui cuiva ceva chiar si ststului sau la vreo fabrică urgent o poesa electronica
Astia nu s-ar mai uita la pret atata timp cat eu am in sroc si le pot da si factura si le si livrez pe loc Non-Stop
Imafara de asta mai sunt.si oameni disperați care vor neaparst tranzistorul IGBT ORIGINAL. Sa mearga la 1200v 600 Amperi!
Si in cazul acesta al maniacilor sunt sigur ca exista si oameni care nu vor sa puna echivalenți la cuptorul lor la turnătoria lor la casromatul lor pentru ca ei fac profit in fiecare zi măcar 400 euro pe puțin
Asa ca ei vor sa le meargă utilajul sigur si garantat si nu vor improvizatii cu echivalenti
Pt ca eu ii cer 1000 euro sa zicem pe acel tranzistor si ei castoga un profit de 1000 euro /zi
Si treci la treaba! Sa vad si eu site ala online cu preturi cu tot, sa vedem cine iti cumpara tie alea la preturile alea.
Pui tu 4000 de repere dar sa vedem, poate nu s-o fi gandit altul inaintea ta, nu stiu.
De ce ar lua de la tine cand poate lua din alta parte mult mai ieftin? Chiar daca nu e non-stop acel magazin sau ce o fi, comanda sau suna a doua zi.
Aia care fac profit f mare, adevarat, nu se uita la 1000 euro dati, insa si aia sa stii ca, cauta locuri unde e cat mai ieftin, participa la licitatii in diverse locuri, nu dau asa banii aiurea.
Daca nu merge fabrica la 3 noaptea dwu oamenii bani
Ma bazez pe sute de drumuri facute dosr pentru ca nu aveau un contactor sau un circuit integrat
De multe ori fabicile au deja inginerii lor
Dar sambata seara au nevoie de un furtun de asbesr
De o rigleta de ceramica
Duminica noaptea au nevoie de o rezistență
Vineri seara au nevoie de un releu de timp pentru ca sta fabrica de pâine oanificatie nu merge malaxorul
Aunnevoie de un senzor capacitiv la o statie de rpurare ca ies canalizarile in oras fară el
Au nevoie de un senzor inductiv la o masinarie care resaoeaza cauciucuri sambata noaptea
De craciun nunmerge un generator gigantic pe benzina pentru ca s-a ars un mic transformstor
Sâmbătă dimineata la un oarc scvatic de distrsctii descopers ca au nevoie de un identificator de faze pentru a sfla sensul oentru ca sa poata lega in paralel mai multe grupuri electogene.
In alta zi la un siloz de cereale au nevoie de un identificator de faze ca sa posts lega in oaralel mai multe grupuri electrogene si sa le poata regla frecventa ca sa le sincronizeze au nevoie de sa cumpere un fecventmetru.
La un lsborator de cercetare in chinie un cercetaror are nevoie urgenta de 3 triaci prntru ca sa poata varia viteza unui motor.
La o ușă de la un mol csre se deschide Duminică dinineara are inaugurarea sambătă noaptea descoperă că nu mai pot inchide usa glisanta culisanta de sricla pentru ca s-a ars un tranzistor
La o fabrica de mobila descopera ca sunmare comanda de faxut si s-a ars o rezistenta care incalzea cleiul pentru splicarea cantului la mobila furnir sbs sds
La o alta pravalie fabricuts pe la lunguletu descopera ca s-a defectat o masia care videaza muraturi in oungi si sudeaza punga la gura si su nevoie de un soft programat intr-un procesor pe care doar eu il am de vazare si eu sriu sa ii scrisu si sofrul si e urgență mare ca teebuie sa teimita dubita cu. Muraruri in Anglia la o anumta ora.
De paste la un dospotor de la o fabrica de panificatie trebuie urgent un senzor de temperarura unul de uniditate si cineva cine sa srie sa le lege sa invie dospitorul ca au comenzi de 600 de cozonaci.
Asa ca trebuie sa aiba de unde sa poata achizitiona chiar si la preturi exagerate. Piese componente dinlsnora 4 noaptea.
Si nu le vand doar eu
Ci as putea sa le nunerotez inventariez sa le dau coduri de bare si sa le las la mama mea si sa le dea si ea si eu su iubita mea si un prieten foarte bun si poate mai gasesc pe xineva de incredere pentru ca pot aloca o camera special pentru a face un mic depozit cu rafturi cu cheie.
Daca vad ca merge poate pun chiar aparate de ve ding ca au ajuns atat de ieftine la mana a douaa defecte.
Si mie nu imi trebuiesc functionale ca eu le repar instantaneu
Poate 3 luni nu se câșrigă nimic poate intr-o zi de duminica cumpară unul o sondă de temperatură
Poate în altă zi se vând 5 produse poate iar 2 luni nunse vinde nimic.
Dar se duce vobs vestea bârfa mâncătoria
Si reclama negativă este tot reclamă
O să mă ia toti de pe tot internetul drept standard cand vine vorba de maxim
O sa stie lunea de site www.uitecumofrec.ro
Ca este un distribuitor unde găsești orice îți dorești chiar le si livrează
Apoi or sa vina la mine toti cei ce se grabesc pentru ca sriu ca le dau marfs verificata cu video de la fiecare verificare in parte
Stiu ca la mine se gaseste strictul necesar sa dai drumu la treaba
Stiu ca este scump dar srunci cand ii doare maseaua ca nu le merge madina de facut gogosi
Vor cumpara rezostenta de la mine de 3 ori pretul
Si nici nu ma feresc sa le spun că oriunde in alta parte costa 500 lei
Si ls mine 1500 lei aceeasi rezistenta pentru masină de fâcut gogoși
Dar clientul disperat va dori de la mine pentru ca eu o am azi pe loc in stoc si o pot livra personal in locstia lui.
Si asta sa merg eu personal in locstia lui este un avantaj poate cs ii arat că s-a ars rezistenta lui pentru cs era termostatul defect si ii spun că am termistat in buzunar la mine ca m-am gândit de acasă că e posibil sa fie defect.
Plus am la mine si cablu cu stecher ls preturi fantastice am si Heblu am si buton si intrerupstor si senzor cspacitiv.
Ada ca eu am venit oregatit eu sm deja totul pe loc si in stoc.
Asa ca indiferent ce endefect la masina luinde facut gogosi eu deja am cărat cu mine si un motor si un condensaror si un encoder.
Oamenii or sa spuna ca vine Dumnezeu cu ele in stoc pe loc direct din portbagaj
Si o sa vorbească uni cu altii
Si o sa se vaite vsi cari bani mi-a luat dar mi-a reparat jacuzi
Vai câți bani mi-a luat dar mi-a dat plc si mi-a facut soft pe loc pentru statia de pompare statia de clirinare stația de irigare
Altul o sa spuna noi la facutatea x din Târgoviște aveam probleme cu statia de epurare dar a venit si mi-a pus un senzor care sa vada nivelul si sa il masoare cu laser direct pe loc din sroc.
Altul o sa spuna a venit in port la mangalia si a rezolvat in santierul naval pe loc o placa electronica mi-a dat toate integratele cerute
Altul o sa spuna a venit la slobozia si mi-a dat senzor de temperatura care sa infiletat perfect pe filetul pe care il aveam eu deja dar in plită
Si asa mai departe.
Si stunci cand oamenii se vor sarura de trepăduși fara diplome si fara piese in stoc care nu rezolva spsolut toate problemele pe loc dintr-o singura deplasare cu piese si scule din stoc.
Arunci oamenii vor apela la cel mai scump din psrcare
Vor sti ca acolo e scumo de te ustură.dar acolo gasesri mereu tot ceea ce iți trebuie
Pe OLX pui la vânzare ce ai. Dacă nu se vând le donezi și scapi de tot ce ai.
mariani întreabă: