anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai exista pe acest site si persoane care dau raspunsuri din dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, nu doar pentru fundite sau mai stiu eu ce?

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
De cand ma stiu, am raspuns doar de dragul de a ajuta atat cat ma pricep...
Si suntem aici pentru a ajuta!
O seara bunahappy

| Drimmero a răspuns:

Eu sunt un saritor in ajutor,, nu ma intereseaza ce recompensa primesc, mai bine e sa ajuti lumea fara nimic in schimb.

| lpavel a răspuns:

Eu sunt aici 101% numai pentru asta! Desigur si pentru a ma amuza de intrebarile sau raspunsurile unora big grin

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Ma bucur

| Mayhem666 a răspuns:

Da, eu, desi daca mai primesc cate o fundita din cand in cand, nu ma supar laughing

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cum in debara nu mai puteam inchide usa de fundite am inceput sa umplu balconul. Am scris pe fiecare numele expeditorului si le fac osanale zilnic. De la cei care am primit -ignore am facut un maldar de esarfe negre de doliu in fundul gradinii si chem saptamanal un camion sa le duca la cimitir unde le citeste popa blesteme si le trimite in iad, eu platesc. Cel mai mult ma bucur si incurajez pe TPU oamenii emancipati -homo, femeile de 12 ani, evreii care striga zilnic " antisemitism, antisemitism ", oamenii sufletisti care taie urechi si cozi la caini etc. Mai dau si cate o diploma de mecanic la cei care vor sa-si repare motorul pe TPU, si cate si mai cate, sunt f util.

| justanotheruser99 a răspuns:

Da, bineinteles ca exista. In mare parte eu cam asta fac. Nu prea ma intereseaza funditele si alte prostioare. Practic nu au nici o valoare.

| BlackRose03 a răspuns:

Cel putin eu da.Sunt permanent pe TPU si de multe ori cand e pusa o noua intrebare eu sunt prima care intra sa dea un raspuns(depinde de categorie). Obisnuiesc sa scriu "romane" si cand termin vad ca alti 4-5 au publicat raspunsul inaintea mea si nu ma intereseaza daca nu primesc puncte pentru primul loc sau daca la o intrebare pusa de mai mult timp fundita a fost deja data. Vreau sa ajut. happy
Incerc sa nu dau raspunsuri scurte si nefolositoare cum fac unii, nu stiu raspunsul si fac glume proaste, dau multe raspunsuri fara folos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce as raspunde pentru niste rahaturi de genul?
Daca faceam bani din funda si alte chestii atunci nu-mi mai pasa daca ajut sau nu

| JetBlueJet a răspuns:

Eo
De fundite chiar nu-mi pasa.In viata reala nu ma ajuta cu absolut nimic.

| UnderPressure a răspuns:

Din ce am vazut azi aici, exista zana maseluta care il ajuta pe zanul chifteluta raspunzandu-i la intrebari la care altfel nu ar raspunde nici *ulea.
La modul serios, cred ca exista un 30% utilizatori care ajuta si se implica, restul sunt cautatori de atentie care ar intreba pe TPU si Cat e ceasul? sau Heyy, ce faceti acu?, plus postaci de doi bani.