| zilog a întrebat:

MAI FACE CINEVA CEVA CU MÂNA LUI ÎN ȚARA ACEASTA!? Sunteți pe aici dintre cei care aveți un mic atelier!? Oameni liberi care produceți ceva?
Artă farfurii, dinți, termopane, mâncare, gastronomie, cofetărie?
Sau în țara aceasta nimeni nu mai face nimic cu mâna lui!?

MĂ GÂNDESC SĂ NE STRÂNGEM ÎNTR-un CLUB toți cei ce facem mici nimicuri și să ne ajutăm între noi.
De exemplu tu poate fabrici bormașini și eu consum bormașini.
Tu poate faci merdenele bune cu carne și eu am o afacere cu 100 de programatori intr-o cameră să ne trimiți merdenele, noi le cumpărăm și îți facem și site mișto + reclamă.
Tu faci ciorbă bună și prăjituri ne trimiți și noi venim și îți montăm sistemele de securitate incendiu, efractie, control acces pontaj...
Tu ai un tir si x firmuliță are de cărat mobilă din Elveția in Ro de ce să apeleze la alții străini când poate să apeleze la tine că ești din club și prezinți o siguranță mai mare că vei fi corect că știe de unde să te ia șî dacă ești nesimțit atunci vei avea foarte mult de pierdut, vei fi excomunicat și pus la panoul de RUȘINE?

Așa că o șă fim toți într-un club al oamenilor cu bun-simț unde nimeni nu își va permite să dea țeapă șau să ofere produse proaste pentru că o să ne și întâlnim din când în când la câte un grătar, conferință excursie, să mai legăm prieteni și afaceri.

3 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Lasa tu bormasinile si programatorii.
Mai sunt cizmari? Ascutitori de cutite si foarfeci? Croitori? Chiar si cosarii sunt tot mai rari, desi inca sunt muuulte case in tara asta.
Si exemplele pot continua.

| mihaipopovici a răspuns:

Am intrat pe Chilipirul-Zilei.ro si au vazut ca au reduceri foarte mari! Au o gama variata de produse, produse de calitate si la preturi corecte. Daca vreti vrea-un imobiliar aveti un cod de reducere : CUPON5
LINK SITE : https://bit.ly/3CMcwv5

| mystery1girls a răspuns:

Bună :-)

Eu sunt una dintre acele mici afaceri de care spui tu. Înțeleg ceea ce vrei să creezi, căci am mai întâlnit astfel de oameni și propuneri. Este dificil și știm cu toții că sunt mulți printre ai noștrii care nu apreciază sau care iau în râs munca pe care o depui.
Dacă încă vrei să pui pe picioare această idee, eu te susțin. Mai jos îți las link către profilul de Instagram al micii mele afaceri. Dacă te hotărăști să creezi acest club, eu vreau să fiu membru :-) aștept un mesaj pe Instagram dacă mai ești interesat să dai start-ul acestui proiect.

https://www.instagram.com/_la.lune02_/

Zi frumoasă!

Întrebări similare