- sa imi vorbeasca frumos, sa ma asculte
- sa nu fie hiperpoliticos, ca si cand tine un asteroid in brate si e gata sa-l scape pe mine
- sa nu faca glume „nasty" sau sa isi permita prea multe flirturi pe fata daca nici nu ne cunoastem doar de cateva minute.
- sa stie sa destinda atmosfera, sa stie sa ma distreze intr-un mod mai discret, daca ma intelegi.
- sa nu vina cu replici penibile de agatat
- sa nu fie arogant daca nu ii convine ceva, macar la primele intalniri sa respectam formalitatile, apoi ne putem imprieteni si se mai accepta mici intepaturi
- daca are simtul umorului, si mai bine
- sa dovedeasca faptul ca are idei, ca gandeste
- sa nu fie prea „sensibil si iubitor" ca aia devin catelusi de apartament, cei ca ei.
Cum s-a scris mai sus: as merge mult stand de vorba cu el daca imi place tipul plimbandu-ma printr-un parc, facand poze, observatii fata de ceea ce ne apare in cale etc daca ar fi timp frumos, ca altfel e un cosmar.
Altfel merge si o terasa inchisa la un ceai cald (sau un suc macar, ceva fara alcool pentru inceput, recomand eu).
Imi place am ramas uimit ma asteptam la mai multe
Ma bucur. Oricum„ eu„ cel putin„ nu ma duc cu o lista la o intalnire sa bifez. Am vorbit din observatii mai mult. Tu poti sa iti incerci norocul.
Nu prea imi imaginez in asa detalii, dar imi place sa fie distractiv, poate sa fie cu capul in nori dar simtul umorului sa-l aiba, este un must. Daca nu ma face sa rad, macar sa reusesc eu sa-l fac sa rada, unul din noi tot va face armonie. Sa fie deschis la minte si laid back.
O plimbare in parc este mult mai romantica dupa parerea mea decat un suc.Respectivul ar trebui sa fie inteligent, cu manierele acasa si amuzant ca sa destinda atmosfera.
Dar ce ati zice si de o plimbare intr-un parc national
Pai. in primul rand (mie) mi-ar placea sa fie un tip inteligent, iar daca nu e, macar sa se ambitioneze sa incerce.
Mie mi-ar placea sa merg la o plimbare in parc (vara) si la o pizza sau un suc iarna.
Daca fata e mai baietoasa du-o la o pizza cu suc, dar daca e mai. fitoasa, sa zic asa la un restaurant d-asta romantic.
Per-total, tu trebuie sa fii politicos si sa te comporti exemplar. Succes
irinel01 întreabă: