| FallingRain a întrebat:

Mai multe intrebari intr-una. Stiu ca sunt cam multe dar n-am ce face, ma plictisesc. Deci:
1. Care este formatia ta favorita? Sau cantaretul, dupa preferinte
2. Ce melodie va place cel mai mult? (una singura)
3. Care album credeti ca este cel mai reusit dintre toate? Nu ma refer la numarul de albume vandute, ci la calitatea melodiilor care se afla pe acesta.
4. Care este membrul preferat al formatiei care va place cel mai mult?
5. Ati fost vreodata la un concert al acestei formatii/acestui cantaret?
6. Animalul vostru preferat (si rasa)
7. Voi ce faceti ca sa nu va plictisiti?
8. Ce formatii va plac cel mai mult? Intre 5 si 15 formatii.
Funda o dau in functie si de preferintele mele. Sau cine stie, poate descopar o formatie sau un cantaret care canta chiar bine.

3 răspunsuri:
| AlexiaClaudia a răspuns:

1.Imi place foarte mult tokio hotel.2.I Know You Want Me.4.Bill Kaulitz 5.nu dar mi as dori si sper sa am ocazia6.catelul7.ascult muzica,ma intalnesc cu colegii,fac cumparaturi,ma uit la tv,ma joc pe farmerama,stau pe twitter, joc carti cu tata, distrug bucataria s.a. 8.nightwish,metallica,truda,paramore,manowar,xandria,destruction,rebelde

| Ryuzaki a răspuns:

1.Sum 41
2.Screaming Bloody Murder(de pe albumul cu acelasi nume)
3.Does this look infected?
4.Solistul... Deryck Whibley
5.Inca nu, din pacate o formatie de genul ala nu ar veni aici.In schimb merg la vara la concertul lor din Italia in cadrul Sonisphere
6. Pisica... rasa nu ma intereseaza. pe a mea am luat-o de pe strada.
7.Majoritatea timpului il petrec cu amicii afara.Acasa ascult muzica, vorbesc cu lumea pe ym si stau pe tpu.Mai joc si cate ceva din cand in cand.
8.Sum 41, The Exploited,Mxpx,The Unseen,Green Day, Bowling For Soup,Gob,Treble Charger,Anti-Flag, The Bouncing Souls, Pivit etc.

| Biiiiiia a răspuns:

1.Fly Project
2.Fly Project-GoodBye
3.thinking
4.Nu conteaza.
5.Nu.
6.Catellove struckBishonlove struck[cum sa nu il adori puppy dog eyes]
7.Raspund la intrebari pe TPU,citesc o carte,ma uit la tv,vb la tel/prin sms,vb pe mess,ies afara, ascult muzica, fac teste de prin reviste.
8.Dj Project
Rebelde.