| adi4ever a întrebat:

Mai nou, adminii TPU au recurs la o metoda foarte inedita si ingenioasa. Aseara cand vroiam sa postez un raspuns imi apare sub raspuns: Va rugam sa va schimbati usernameul blablabla pentru a se evita confuziile altfel va fi schimbat automat pe data de 10 Septembrie. Bun am recurs la butonasul de contact si am scris adminiilor si am primit urmatorul raspuns.
"Multumesc pentru mesaj. Imi pare rau pentru aceasta situatie, insa am recurs la acest sistem pentru a evita cazurile in care unele persoane isi pot crea conturi folosind acelasi nume de utilizatori cu al altor membri(furand identitatea acestora). Sper ca am putut sa te ajut, iar daca ai alte nelamuriri te rog sa imi spui."
Deci sunt inscris de peste 2 ani in aceasta comunitate cu vechiul username(adrian) si acum sunt obligat sa mi-l schimb ca sa mi se aprobe niste raspunsuri?
Mi se pare bataie de joc, asa ca am decis sa aleg un username dedicat adminilor! Cei care posteaza intrebari si raspunsuri in bataie de joc li se aproba imediat fara ca cineva sa verifice, dar pe mine ma obliga sa imi schimb usernameul. Usor-usor dar sigur se va alege praful de acest site!

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Eu mi-as face m-ai multe griji in legatura cu noul nume, care ti-ar putea aduce o sanctionare pe termen nelimitat. Anyway... bafta.

| adi4ever explică:

@Ronnix: Chiar nu imi pasa daca voi fi suspendat sau nu. Atata timp cat nu voi putea avea vechiul username, pe acesta il voi folosi.

| adi4ever explică:

@nekokami: Ai perfecta dreptate. Posibilitati sunt multe dar interesul pentru acest site lasa mult de dorit.

| unione a răspuns:

Ce sa faci nasule, daca nu pui intrebari de gen : ''am ramas insarcinata daca s-a atins pe penis cu mana sau cum sa fiu cu x''... daca esti cu ceva in cap, nu mai poti fi prezent pe aici.

| nekokami a răspuns:

Si eu am patit la fel.Ar trebui sa faca precum yahoo sau hotmail. Utilizator nou=va rugam sa cautati alt nume, acesta nu e disponibil.