Pai nu e treabă primăriilor din București cu ce se întâmplă pe lângă. E treabă gărzii de mediu.
Și serios pleacă așa multa lume din B? Că mie îmi pare din ce in ce mai aglomerat și mai mare.
Studenții și turiștii! De asta mi se pare aglomerat
Se întâmplă atâtea nenorociri în Bucureștiul ăla, maiiales sectoarele pline de interlopii și drogați care! Care nu se aplică nicio sancțiune pentru ei! Sânt lăsați liberi să-și facă de cap cu oamenii!
Uităte ce este în Ferentari! Gunoaiele alea cât un munte! Daca el aduni într-un loc pe toate numai din zona ferentari! clădirile alea putrezite, stau să cadă pe oamenii! toți se droghează la scară de Block cu seringa cu fel și fel de metode de nu-ți vine să crezi ce vezi ochilor câte se poate întâmpla acolo!
Dece nu se iau măsuri toate cartiere și clădirile vechi ne renovata de pe timpul lui Ceaușescu au răms toate la fel! Sânt pline de oamenii ale străzi și câte și câte de te ia durerea de tâmplă câte se întâmplă la noi în țară!
Asta cu cauciucurile este nimic! Stai să vezi munți de Gunoaie ce sănt amestecați cu toate prostile la un loc că mise face scârbă săle spun numa! Și sănt astupate cu pământ pe ele și lăsate pur și simplu așa! Și emană numai mirosuri pline de chimicale și toxiinfecție ce afectează și cauzează boli grave!
Eu am fost 1 an de zile în București cu munca în construcții ce am văzut acolo este jale de tot haos mare București!
Mai nou? Povestea e veche. Am vazut la stiri cate controale s-au facut, toate degeaba.
VasileRapidistu13 întreabă:
TutelaMiranda întreabă: