anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai poate userul care a postat intrebarea si a fost publicata sa o mai modifice?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, intri la "intrebarile mele" si dai editeaza la intrebarea pe care vrei sa o modifici.

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

De ce ar fi importanta problema asta? Fiecare e liber sa faca ce vrea cu intrebarile sale, daca ingaduie tehnica.Nu putem intelege toate ratiunile. Personal aspectul acesta nu ma intereseaza absolut deloc si de asta, poate, nici n-am observat fenomenul.Numai bine.

| Hombre a răspuns:

Raspunsul anonim este al meu in timp ce vroiam sa ma loghez ...cred ca calc.mai face pe nebunu'.

soothe
| soothe a răspuns:

Doar cu alta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da atâta timp cât în panelul tău la secțiunea întrebările mele este activa opțiunea editare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a spus cum. Pentru detalii legate de functionare, dai la,, intrebari frecvente``.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

April cu tot respectul ca il am pentru tine si stii ca asa e dar nu inteleg nepasarea. Cum vezi problema atunci cand raspunzi unui user la o intrebare, o postezi, apare publicata si apoi la ceva timp uerul care a postat intrebarea ii schimba continutul. Navigand pe acolo citesc si intrebarea dar si raspunsul tau. Raspunsul tau ca de obicei bine formulat, bogat in continut, de buna credinta si straduit apare acum aiurea fata de intrebare. Ce sa cred, oare April avrut sai raspunda altcuiva, a inceput sa bata campii etc? In aceasta consta nemultumirea mea.Trag un semnal de alarma ca aceste anomalii sa nu se mai intample.