A fost clar homosexual dar a scăpat pe motiv că a trecut prea mult timp de la săvârșirea faptelor. Din biserică a fost dat afară din câte am înțeles însă am citit recent că continuă să profeseze fără aprobarea acesteia și prostește babele cu exorcizări și alte bazaconii.
A fost condamnat și de evaziune fiscală din câte știu, dar a plătit o amendă și a scăpat că doar biserica își ajută mereu slujitorii și le acoperă greșelile lumești. :D
https://www.libertatea.ro/......ur-2777778
Era gay sau bisexual, isi cauta mereu parteneri. Cine a ajuns in preajma lui, stie.
Nu stiu daca mai profeseaza ca preot, dar e in continuare un afacerist de succes, cantaret si influencer de babe.
Imaginea lui a fost compromisa mai mult pentru cei ce nu il cunosteau, in rest nu cred ca e afectat.
Are succes la fraierit batranii, aia se si sinucid de le cere Homohaci Spuneau babacii ca sunt facaturi si minciuni dovezile aratate la TV. Se vede pe mecla lui ca e dereglat mental
Mi-a zis timidul aici ce a facut, pai trebuia inchis, nici nu mai e vorba de imagine, s-a dat la copii, gata cu el.
Sa caute parteneri majori si de comun acord, ca atunci nu am nimic cu el ca e homo.
Eu l-as baga intr-un grup de vreo 10 insi homalai pe P0rnohaci asta. Ca el e gay activ cred, sa vada si el cum e sa fie pasiv.
Lasa ca pana la urma o sa-i placa, stai linistit. Trebe batut si tinut nemancat la parnaie, nu 10 insi sa-l f.
Si daca a fost homo ce? Nu vad unde e problama, daca n-a fortat pe nimeni.
Atat timp cat n-a facut rau la cineva, e okey.
Cum nu o facut rau? O ademenit copii orfani cu bani sau alte viclesuguri preotesti. Si minori pe deasupra. E bolnav la cap Homohacea asta Nu se facea preot de era intreg la minte. Si dupa ce i s-a interzis sa mai profeseze a facut dezlegari si alte prostii. De vroia is gasea homalai majori daca de astia mai batrani nu ii plac. O scapat ca o dat bani grei, plus ca o fost preot. Nu mi se pare normal sa batjocoresti copii cand esti artist cunoscut si preot.
Aaaaa, asa da, nici nu mai stiam ce a facut. Credeam ca e doar homo si a facut-o cu parteneri de comun acord.
Mda, e un distrus daca s-a dat la copii, trebuia inchis.
RAY întreabă: