| chiftelutacrocanta a întrebat:

Mai scolare, tu esti stresat cand de Duminica pana Joi te apuca ora 22:00 seara si trebuie sa te culci ca sa te duci la scoala urmatoarea zi la 8:00 dimineata? Deci banuiesc ca te culci la 22:00 seara si te trezesti la 7:00 dimineata ca sa mananci si sa te imbraci si alte lucruri si ajungi la 8:00 la prima materie din orar.Cate ore inveti tu pe zi dupa scoala? Totusi, iti place scoala cu adevarat sau mergi doar ca sa mai pescuiesti din cand in cand cateva lectii?

11 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Ce bine ca nu mai sunt la scoala, dar de la 3 octombrie nu o sa mai fie atat de bine, pentru ca incepe facultatea crying

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Ce facultate o sa faci? Pai nu trec anul 1, trec anul 3, deci... facultatea o fac deja de 2 ani. Nu spun e secrethee hee

| Mussette a răspuns:

Mai rau m-a apucat stresul cand stiam ca e 3 dimineata, nu dorm si la 5 ma trezescbatting eyelashes sau cand se face 5, iar la 7 ar trebui sa fiu in picioare. atunci sa vezi stres. Si asta sa se repete cateva zile. straight face

| Mussette a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Eu nu prea ma supun lui, dar se mai nimereste sa nu dorm cat ar trebui si la ora stabilita. straight face
Apropo, tu esti cel din poza? happy

Oricum, e o poza draguta.happy

Ms! happy Poza ta imi aminteste de stilul unui prieten de a poza. De aceea eram curioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu te trezesti la 7 ca sa ajungi la scoala?
Adica ai scoala aproape?
Pai, eu adorm cam pe la 1-2 si ma trezesc in jur de 5:30-6 si uneori 7, cand nu merg la prima ora.
N-am niciun stres.