Ti-ar fi dat doar un ignore, relax, nu cred ca era atat de ruginita ca tine incat sa-mi prezinte vocabularul unei foste tarfe de meserie.Deci azi n-ai toane, e vorba de sinceritate si frustrari la un simplu Flit!
Si eu imi aduc aminte de acel sentiment. Singurul lucru care nu mi-a placut la toamna.
Normal ca.s sincera, ai fi preferat minciuna? Frustrari nu am, doar cateva dorinte refulate. Vrei sa ti le spun?
Stiu la ce te referi acel sentiment in care simti ca s-a terminat vara dupa atata timp si dupa atata distractie sa te duci apoi la scoala unde totul e asa de plictisitor si enervant.
Mie nu prea imi place scoala sincer sa fiu.
Acum ca peste putin timp o sa fiu licean si o sa merg la o scoala noua cu oameni pe care nu-i cunosc o sa fie diferit fata de anii trecuti.
Ma bucur ca am scapat de gimnaziu pentru totdeauna.
La fosta mea scoala prima zi era mereu la fel plecam dimineata eram in curtea scolii langa ceilalti colegi de clasa unde mai erau si altii din alte clase si era inghesuiala mai mereu si galagie si altii vorbeau despre nu stiu ce si ascultam ce se intampla acolo si cam atat nu prea vorbeam cu ei ca nu prea aveam ce sa discut doar stateam acolo asteptam sa se termine si plecam.
Imi placea sa vin la scoala mai mult cand faceam scoala altfel si pe la sfarsitul anului scolar cand nu prea faceai nimic la ore si stateai putin acolo atat mai si plecam de la ultimele ore daca majoritatea nu mai ramaneau.
Adevarat cu siguranta un adult are mai multe griji decat niste adolescenti care abia au intrat la liceu.
Chiar daca nu mai sunt scolar, si sunt student, pot sa raspund si eu la intrebarea asta. Uneori aveam un sentiment placut atunci cand venea toamna si abia asteptam sa vina vremea sa ma intorc la scoala si sa ma duc cu mama sa imi cumpar rechizite (asta cand eram mic, prin clasele 1-6, ca de prin a 7-a nu mai voiam sa aud de scoala). Dar acum abia astept sa vina urmatoarea vacanta de vara. Nu vreau sa mai aud de scoala/liceu/facultate. Vreau sa am o vacanta de 6 luni, de 2 ori pe an
Mi-e atat de dor de scoala ca dupa 35 de ani inca visez uneori ca sunt in clasa, incercam toti sa fim zambitori ca si cum stim toata materia inclusiv aia de maine si ca sa ne putem produce de la catedra se aude -Scoate-ti o foaie de hartie. Ei, asta cadea ca un traznet, cadeam toti sub banci. Ma trezesc transpirat si rasuflu usurat. Cand ma trezesc de-a binelea si imi dau seama cat sunt de batran si cate am pe cap imi dau seama ca ar fi extraordinar sa mai fiu din nou elev, si cred ca responsabilitatea era mai mare atunci ca acum. Sunteti niste fraieri sa va grabiti sa terminati. Mai povestiti voi...
MadaAwwr întreabă: