Da... mereu! In fiecare an! Totuși depinde... Oamenii înțeleg Spiritul Crăciunului diferit. Eu de exemplu simt si înțeleg Spiritul Crăciunului atunci când stăm la masa (eu, mama si tata) si mâncăm cina 3 zile la rând sau când mă trezesc și îmi dau seama că este Crăciunul si fug la mama si tata, să-i trezesc și să-i îmbrățișez.
Da,il voi simti mereu.Nu e ca in copilarie, recunosc, dar in fiecare etapa a vietii il simti intr-un mod diferit.Fiecare are propria imagine asupra vietii, atat cat si asupra acestei sarbatori plina de bucurie.
Anul asta deloc Nu gasesc nici unde portocale/ mandarine/clementine cu un miros puternic si sa stau langa brad sa le mananc ca in alti ani
Iti trimit eu
Ai face asta pentru mine? 3 saci, te rog si sa vii sa mi le si cureti ) eu vreau doar mirosul si fructul, fara coaja
Pui de drac nu mai pupi nimic, sa-ti iei glade in cazul asta >:p Ii dai omului o mana si-ti ia tot arborele genealogic
)))))) nici glade nu am aici!
Nici nu o sa ai!
Da, astept sa ma viziteze spiritul craciunului viitor si sa-mi explice cum sta treaba cu iubirea fata de semeni, ma intreb cand o sa inteleaga ca sunt fara speranta
Nu pre,dar acum probabil ca da, colindez noaptea, prajituri, mancare, colindatori etc
Nu mai este ca in alti ani dar nu ai ce ii face totul se schimba cu timpul, dar asta e in functie de cum il simte fiecare evident.