| VANTE a întrebat:

Mai știti ca in urma cu ceva timp v-am povestit patania mea cu măritișul?laughing
Se pare ca de ce mă temeam nu am scapatlaughing Acum problema sta in felul urmator, eu in prezent sunt stabilită în Turcia că deh si maine voi pleca in Romania pentru o perioadă de 6 luni.
Problema e ca eu cand am venit prima dată aici, adică in 2015 viza mea a expirat si sunt conștientă că voi primi interdictie pe o perioadă îndelungată și nu prea as vrea asta asa ca de nevoie m-am dus la tatăl meu vitreg si l-am rugat sa imi sune "Printul" de acum doi ani ca să mă pot căsători cu el. Teama mea cea mare e însă dacă imi voi putea ridica interdictia prin "gestul" meu.
Chiar nu as vrea sa petrec 6 ani in Romania cand aici unde sunt am toate la picioarele mele

9 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Căutați un avocat bun, nu vă căsătoriți degeaba, căci nu puteți ști legislația turcă și puteți ajunge în situația "și bătută, și cu banii luați".
Un avocat bun, în legislația turcă îl puteți găsi în Bulgaria care au o comunitate turcă numeroasă vă poate scuti de mult mai multe bătăi de cap, decât o că la ghici-mici.
Succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Bun venit înapoi acasă. Nu ai cum să stai acolo mai departe cu viza expirată. Iar pentru o viză să te căsătorești, chiar nu merită, asta dacă ai capul pe umeri.

| VANTE explică (pentru sadrian46):

Dacă nu aș fi plecat in țară făceam 7 ani de cand am stat efectiv "ilegal" happy dar mna poate voi reuși totusi să ies din încurcătura asta

| Drimmero a răspuns:

Sncer, ai deja o varsta si mie unul mi se pare sclavie d-aia mega primitiva sa fii ''data'' sau ''promisa'' de parintii cuiva catre pui de 'printi', nu pot concepe ca in anul 2021 se mai pot intampla d-astea. Dar din ce spui si tu matul e infometat si interesul isi poarta fesul, nici tu nu pari mai breaza.

| VANTE explică (pentru Drimmero):

Eu am o situație financiară cu mult peste cea a respectivului de care vorbesc
in al doilea rand tatăl meu vitreg e turc de aici si concepția "primitivă " doar stii cum e la ei.
Iei femeile cum cumperi caprele in târg.

| Drimmero a răspuns (pentru VANTE):

Dincolo de faptul ca ai o situatie mult mai buna decat a lui, tu fiind deja majora chiar nu ai niciun cuvant de spus? Din teama de singuratate recurgi la casatorie fortata cu cineva pe care nu-l vrei? Nu vad logica pe care o ai aici, dar na. Fata, ai propriile decizii pentru viata ta, ai discernamant, rupe-le capul ca nu au niciun drept sa faca asta cu tine.

| VANTE explică (pentru Drimmero):

Nu e vorba neapărat de singurătate ca eu pot trai bine mersii si fără să mă leg la cap fără să mă doară dar doar asa imi pot lua dublă cetățenie fără riscul de a rămâne blocată în țară
nu îl iubesc pe acel băiat ce-i drept
vezi tu uneori trebuie să si riscăm in viață dacă ne dorim cu adevărat ceva

| Drimmero a răspuns (pentru VANTE):

Poti obtine dubla cetatenie si fara sa te mariti parcurgand anumite demersuri care sunt destul de simple, e nevoie de anumite acte. Nu te judec insa tot vad un non-sens in tot ce vrei sa faci, dar mai mult nu am ce sa comentez. Sunt riscuri prostesti dar cu siguranta ti le vei asuma.

| VANTE explică:

Ps: e încă liber laughing nu prea sunt fericită că fac lucrul acesta dar de nevoie pestele la foame ce nu mănâncă.