Nu plang stai chill, nici la tv nu stau ca nu-mi plac emisiunile de prost gust si chestiile de genu
Comon man, nu ne ajuti deloc, cum sa te ajutam pe tine? Noi, eu cel putin vreau, dar colaboreaza si tu nitel.
O combinatie intre o criza existentiala cu un strop de suferinta din dragoste plus alte mici probleme contemporane
Am vrut sa-l enervez, sa-l scot din "amorteala"
Nu poate sa gandeasca la rece asa cum e
Atunci vorbeste man, toti suntem langa tine si vrem sa te ajutam... Chiar nimic de aici nu te-a facut sa razi sau sa te enervezi, comon man, ajuta-ne si tu pe noi nitel...
Mai omule, nu trebuie neaparat sa razi, doar sa reactionezi intr-un fel... daca esti pasiv nu o sa mai primesti nici un fel de raspuns!
Daca tot ai facut pasul asta sa intrebi ce si cum, colaboreaza, am mai zis asta... zi ceva, reactioneaza...
Https://www.youtube.com/watch?v=u58IHiS6Yg4
Uite aici reactie
De ce trebuia sa-ti zica cine inainte?
Ai gasit raspunsul singur, asa si trebuia!
Iesi afara, nu sta pe TPU! NU TPU este remediul... nu de la noi vei invata cum merge viata, ok? Statul in casa nu va face nimic alt ceva, decat sa te faca sa realizezi ca la 18 nu vei fi in stare de nimic si o sa fi manipulat ca o papausa.
Sunt milioane de oameni in RO, nu cred ca nu poti gasi pe cineva cu care sa iesi si nu nu ma refer la alt depresiv, nu vei rezolva nimic asa
Așa se întâmplă dacă te duci la medici.
Eu știu un remediu, pe care l-am aplicat și eu o dată, e drept că sub control medical
3 zile, 96 de ore fără apă. fără mâncare.
Pe urmă o iei încet pe cărare înapoi.
De atunci nu mai am depresie.
Am chiar presie.
El vrea doar sa vorbeasca pe tema asta nu s-o rezolve. In depresie, si stiu ca suna urat, trebuie sa ajungi in punctul in care esti atat de jos incat te sperii si faci singur o schimbare radicala. Asa se intampla de obicei, nu ascultam de altii pana nu ne convingem si devenim disperati.
Credeam ca sub control bisericesc. Imi pare exorcizare a demonului cu post negru haha
As vrea doar sa am cu pe cineva cu care sa vorbesc despre chestiile astea
Ce vrei sa discutam mai exact? Depresia e atat de naspa incat iti omoara pana si creativitatea, deci nu te baza pe mine
Rebeca21121 întreabă: