Daca iti arat in privat o poza cu minesi piz d a mea, ma vei dori in dormitor pe loc
Și eu pot arata fii fara grija și după limbaj ești un homo
Sunt femeie
Cum ai vrea ca niste straini sa iti calculeze tie sansele influentate de 1000 de factori?
Ce inseamna pentru tine relatii deschise? Adica sa ai o relatie doar pentru sex, sau sa ai o relatie doar pentru sex si sa primesti bani?
La 30 de ani esti numa buna. Daca vrei doar placere, inteleg intrebarea cu barbatii de 30, insa daca vrei si bani, atunci nu vei gasi doaor barbati de 30 de ani.Va trebuie sa accepti orice barbat, ma refer ca si varsta, dar care sa iti si placa macar putin.
Arata mie barnatul ala care sa zica nu la o relatie cu tine.Din ce spui, 30 de ani, buna, apta sexual cum zici, si fara sa spui astea si toti sar pe tine
Vad spui ca tu nu gasesti, unde anume cauti, sau ce cauti mai exact?
Uite striga aici, care barbat peste 30 de ani vrea o relatie cu mine, si iti garantez, nu o sa faci fata cit or sa te caute deci aici unde nu este un website pentru asa ceva.
Dar sa intri mai stiu eu pe de alea unde si toate categoriile de oameni si de specializari
Cauta pe sentimente, pe simpatie, pe ceti mai da google.
Ma mira, spui ca arati bine, ca poti intretine o conversatie, atunci cum de intrebi pe aici si nu gasesti?
Nu te pricepi sa cauti websiteuri, sau ce anume nu stii?
Da,sex,cadouri si calatorii si de la altii pentru ca merit; am avut conturi pe diverse site-uri de intalniri si niciun succes, am avut si Facebook, Instagram, TikTok, da' ce nu am avut si aproape deloc. Multe s-au sfarsit cu dat block sau ignorata pentru ca nu gandesc nu stiu cum sau ca nu fac ce trebuie
Ok inteleg ce spui, cred ca descrierea ta este facuta de tien, doar asa cum te vezi tu, dar adevarul probabil este altul, cum te vad altii, iar daca toti teau blocat e clara ca ai ceva probleme.
Vad si vocabularu lasa d e dorit, daca la fel ai vorbit si cu cei pe unde spui ca ai avut conturi, nu ma mira sa iti dea block.
A spune adevarul, a fii sincer nu este o jignire
Ai spus adevarul vazut de tine, dar nu de restul. Na spus nimeni ca e jignire ce ai arata, cel putin la descriere.
Am spus ca vorbesti cam urit am vazut conversatiile tale cu Ray si despre aia am spus ca vocabularul lasa de dorit, iar daca asa vorbesti si cu viitori clienti, de bine nu este.
In sf scuze ca ma bagi sa raspund, cred ca nu am avut ce face Bafta in continuare
Buna!
Din ce ai scria tu pe aici iti doresti mai mult o prietenie cu beneficii, adica relatii cu sex dar fara obligatii.
Avand in vedere ca esti fata ai sanse mari sa faci sex zilnic sau saptamanal.De obicei barbatii sunt cam refuzati de femei si nu ar spune unui sex rapid si usor cu tine.
Ar fi bine sa agati barbati in discoteci/cluburi sau sa incerci cu platformele de dating(Tinder, Badoo).
Cunosti pe careva din categoria asta? nu am reusit sa dau de foarte multi, poate ma ajuti tu
E gay
Da, dar imi cer scuze, nu te voi ajuta in ceva atat de trist si deplorabil moral. Minte îți doresc.
Dar poate vreau sa o fac cu tine, sa ma simt bine. Nici cu pi z da mea la vedere tot nu ai vrea?
Da, f posibil. Ceva nu e în regulă la bibilică.
E normal ca barbatul sa trimita poza cu pla lui dar femeia nu? Si femeia poate!
Faptul că cineva poate să facă ceva nu înseamnă că ar și trebui să facă.
Nu înțeleg de unde ai ajuns la concluzia că toți bărbații trimit poze explicite, dar îți pot confirma că majoritatea nu o fac.
Nu știu cum ai ajuns la concluzia că femeile nu trimit poze explicite, dar îți pot confirma că multe o fac.
Așa că dacă vrei să trimiți sau nu este alegerea ta, evaluarea morală a actului in sine nu se va schimba și va rămâne sub categoria "pervers și deplorabil", fie că ești femeie sau bărbat.
Cu mentalitatea asta, chiar ești înafara tiparelor
Ceva mai rar așa ceva