| Furnicuta000 a întrebat:

Mai sunt oameni care zic ca vara e anotimpul lor preferat? Ce sa iti placa la vara? Iti place sa stai transpirat tot timpul desi faci 5 dusuri pe zi? Iti place sa te doara capul de la canicula, sa simti un disconfort permanent cand iesi afara, sa platesti facturi uriase la curent de la AC, sa te ciupeasca non stop tantarii cand iesi noaptea sa mai iei un pic de aer rece, sa te dai mereu cu crema de protectie solara sa nu te arzi?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Exagerezi in mod negativ, mie imi place fiecare zi care o traiesc indiferent cum e, nu stii cum e sa fii aproape de moarte

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu știu, asta mă întreb și eu. Toamna e cel mai tare anotimp.

| TimberWolf a răspuns:

Cine zice ca patesc chestiile astea?

| Madaxo97 a răspuns:

Exact, mie nu imi place vara mai deloc, adică îmi place, dar să nu depășească temperaturile 30 grade maxim laughing și țânțarii, foarte enervanți, îi urăsc, este cel mai puțin preferat anotimp al meu, pe locul 1 e primăvara/toamna, apoi iarna si la final vara.

| MistarGoGu a răspuns:

Sa stai cu 5 cojoace pe tine și sa-i finantezi averea lui Vladimir este MAI BINE? MARE parte din banii pe gaz tot la Moscova ajung dar pe CAI Ocoloite!
Dai fuga în Suedia sau Norvegia și ai vara 11 sau 14 grade C suficient de " confortabil "!

| Furnicuta000 explică (pentru MistarGoGu):

La mine in oras nu s-au bagat gaze

Întrebări similare