| Mayhem666 a întrebat:

Mai sunt pe aici useri mai vechi, care isi aduc aminte cat de amuzant si de interesant era pe aici prin 2016-2017, sau cel putin in anumite momente din perioada aia?
Mai ales la categoria Trivia&Amuzante si pe Conversatii, unde se faceau diferite joculete sau glume.
Imi amintesc ca era mult mai multa pozitivitate atunci si nu era rivalitatea si negativitatea de acum.
Care sunt anumiti useri de care va mai aduceti aminte care erau activi pe vremea aia?
Care erau userii vostri preferati de atunci sau cei cu care ati interactionat mai mult?

15 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

In 2015 - 2016, era cum era, dar sa fi vazut in 2009...10...11!
Frumusete maxima, avand in vedere ca site-ul era la inceput si fiecare isi facea de cap in dreptul lui si cam cu cine voia.

Suntem, dar mai rar, asa cum zice si @whatevernvm!

| whatevernvm a răspuns:

Mai suntem, dar stam ascunși

| RAY a răspuns:

Aici poți vedea lista cu cei mai populari, implicați useri in comunitatea noastră https://www.tpu.ro/useri/clasament-general/

| Mayhem666 explică (pentru RAY):

Am intrebat de userii vechi, nu de cei recenti.
Mi-ai dat lista cumva pentru ca tu erai pe primul loc?

| RAY a răspuns (pentru Mayhem666):

Brigaela
Legiuitoarea
caramela
EmaS
Bacemi
Celcestietot
Elianna
Doub
Donsavas
MihaiNicu23
Silvia
sofisis
R0R0
whatevernvm
OoBunnyoO -nota 10
Oana92
Felys
Hammurabi
мιнaɛℓa36
Lioana
Woodenpints91
Mayar
Narcis2007
GoldenZenith -sys
nony
Steregoi
raluk27
chiftelutacrocanta
Laura
OOOLEOOO
andreia67
4b
UnBroken2016
lolosaurus

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Justme1997
VibeTrix
RKBlue
DenisaNicoletaG
PorumbRodica1965
Mussette
KhludCiprian

https://www.tpu.ro/cauta/raspunsuri/?keyword=ray%20a

De Denisa imi aduc si eu aminte, dar pe restul nu cred ca-i stiu.

Vai, nu am vazut si primul raspuns, stai ca ma uit acum sa vad pe cine mai cunosc.

Ii mai stiu pe Doub, whatevernvm si chiftelutacrocanta.
Celelalte nume nu imi suna familiare, poate doar vreo 2-3, dar nu sunt foarte sigur.

| Drimmero a răspuns:

Era mai amuzant pe atunci pentru ca personajele de pe atunci erau mai amuzante, numai cand te gandesti ce dilai umblau pe atunci: Cocina, Tren, endoryous si mai erau dar nu ii retin pe toti. Era mai frumos in perioada pentru ca macar aveau curajul sa se afiseze cu un cont oficial, acum se practica folosirea conturilor secundare, tertiare, etc si nu mai are farmec.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ăia nu-s vechi... laughing eu sunt din 2010, de pe vremea când era plin de roacheri, toată lumea avea blog și se cereau în prostie statusuri despre indiferență.

| Mayhem666 explică (pentru supadeceapa):

Pai eu am venit aici tocmai in 2015, deci nu stiu cum era inainte de 2015, dar stiu dupa, pana prin 2018 ca dupa nu am mai intrat vreo 2 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MariusGheorghe99 laughing
Ai auzit de el?

| Mayhem666 explică (pentru anonim_4396):

Nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayhem666):

Eu eram prin 2015 laughing