Poate ai adhd, distractibilitate de catre stimulii externi sau gandurile proprii. Disfunctii executive, de exemplu planificarea cu dificultate a activitatilor de serviciu sau in viata personala, organizare deficitara, procrastinare, renuntarea frecventa la proiectele incepute.
Ai scris un roman, indiferent cum traiesti un lucru e sigur toti te vor critica, judeca, barfi pentru ca traim in Romania, daca o duci rau toti se vor bucura, desi traieste cum vrei tu, evita sa spui despre tine altora.
Ma frate, nu e bine deloc ce faci si nu te indrepti intr-o directie buna.
Tu acum te complaci intr-o stare de comfort dar peste ceva timp s-ar putea sa iti para rau ca nu ai facut ceva relevant in viata.Noi oamenii nu suntem predestinati sa lenevim toata ziua in schimb sumtem făcuți sa infruntam provocări noi in fiecare zi si sa ne dezvoltam constant.
Sincer nu te critic pentru ca societatea in care traim vrea sa ne formeze ca niste roboti care sa urmeze comenzi si ordine si sa nu puna intrebari.Adica nu se pune accent pe dezvoltarea potentialului fiecarui individ ci mai mult pe formarea unui anumit tipar.
Eu nu cred ca esti un om lenes, prin faptul ca citesti denota ca nu esti o persoana de proasta calitate dar probabil nu ai nimerit intr-un mediu de buna calitate la facultate si asta te-a impins in starea in care esti.
Eu nu te sfatuiesc sa te duci la o facultate sau sa te duci la munca in schimb iti recomand sa faci ce iti place si sa iti transformi pasiunile intr-o profesie in care sa castigi bani.
Nu e bine si nici sanatos sa stai in casa toata ziua si sa nu faci nimic, daca ai un buget bun du-te si tu intr-o vacanta prin Europa.
Si sa stii chiar daca nu iti arata parintii tai sufera in interior din cauza faptului ca tu nu ti-ai gasit rostul in viata.
Tu care crezi ca e directia buna? si de ce?
Asta e depresie gravă nu lene, in 5 ani o sa ajungi la suicid daca nu o tratezi