| Monicaツ a întrebat:

Mai tineti minte care a fost primul vostru telefon?big grin

Răspuns Câştigător
| alinnne a răspuns:

Un telefon Nokia gen o chestiuta mica cu ecran alb negru si cu un joc pe ellaughing ala cu sarpelerolling on the floor

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, un Bosch 309.
Pa, pa.

| a1doru a răspuns:

Il tin, cum sa nu.un Sony Ericsson, greu cat o caramida si tare ca un tractor.dovada,il am de 8 ani tot pe astarolling on the floor

| Castorul a răspuns:

Alcatel OT 311.
O chestie primita cadou de la tata. Ecran portocaliu cu negru, avea aceeasi tasta si pentru raspuns apel si pentru respins. Aaa, si nu avea jocuri laughing
Dar mi-a placut oricum big grin

| andragrigoras2000 a răspuns:

Buna! primul meu telefon a fost un samsung.stii cat de tare! era super tare! avea tot ce iti puteai dori de la un telefon! nu stiu cum am facut de i-am stricat display-ul! srtii si tu. daca ti se strica displai-ul greu o mai scoti la capat.da la mine era chestia ca era mica si faceam multe filmari cu el, inregistram desenele de la televizorhee hee
deci la mine nu e cum a cazut i napa si s-a stricat putin display-ul.la telefonul meu nu mai imi parea nimic pe ecran.m-am chinuit, am mers cu el peste tot ca sa mi-l faca si nimic.imi parwe rau pot acel telkefon.eu inca mai sper si acum ca o sa se piata repara. oricum, am un alt tel. acum.e Nokia si e pe roz bombon.happye din spania! oricum, nici un tel nu va putea sa ii ia locul primului meu telefon

| LikeNobodyElse a răspuns:

Dalaughing) un triumf

| Bombonikk19 a răspuns:

Pfff un Nokia caramida alb-negrurolling on the floor

| TeIubeskBăă a răspuns:

Da.un Samsung