| silvio a întrebat:

Mai vreti un banc, inainte de culcare? (adica eu ma bag in pat...)

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bun si la obiect...

| Ben. a răspuns:

Un papagal traia la bloc. de cate ori vedea instalatorul il injura cat il tinea gura:instalatorul o f pe ma-saaaaaaaa! o zi, doua, noua, s-a saturat omul! a furat papagalul, l-a bagat intr-un sac, si a cam dat cu el de pereti.ghinionul lui sa fie prins de politie.declaratia papagalului:" dormeam! cand, deodata, a venit o eclipsa, si culmea! si un cutremur! cand a trecut totul, ce ghinion:supravietuisem doar eu si instalatorul care o f pe ma-sa!"

| maryana5 a răspuns:

Intr-o noapte intunecata(cam pe la 12 noaptea thinking ) trei vampiri s-au ridicat din cosciugele lor aflate la mare inaltime intr-o cladire aproape de o biserica...

Cei trei, morti de foame, vroiau sa se intreaca cine suge mai mult sange

Primul vampir se duce la 'vanatoare' se intoarce dupa 30 min cu stomacul plin...la care ceilalti doi vampiri l-au intrebat:"Ce ai mancat?" la care el raspunde " am supt sangele a 10 oi"

Al 2 le-a vampir se duce si el la vanatoare big grin :Vine dupa o ora gemand de satul ce era...si laudandu-se ca a supt sangele a o cireada de vaci... surprise

Vine randul celui de-al 3 vampir...: Acesta nici nu a plecat bine si s-a si intors plin de sange.

Ceilalti doi vampiri uimiti cum de era plin de sange la botik i-au cerut o exlicatzie waiting

La care cel de-al 3 vampir a spus:"Vezi turla bisericii de colo?"

Ceilalti 2 : "Da!" confused

La care cel de-al 3 lea vampir:"Eih bine, Eu nu am vazut-o!"

-auch- rolling on the floor laughing rolling on the floor

xoxooo, mary peace sign

| silvio explică:

Eu va spun bancul, nu astept sa imi raspundeti, ca mi-e somn happy

Un viermisor care tocmai a iesit dintr-un *** o intreaba pe maica-sa:
- Mama, noi putem trai intr-un mar?
- Da, fiule.
- Dar intr-o banana?
- Da, fiule.