| SunShine_3102 a întrebat:

Maine am intalnirea de 30 ani cu fostii mei colegi de scoala. Credeti ca-si vor da seama ca sunt schimbata?

19 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nuuuuuuuuu, nici vorba!

| marrr a răspuns:

Cu siguranta era pentru unchiul tauday dreaming macar puteai specifica faptul ca era pentru unchiul tau si nu pentru tine.Intrebarea era pusa doar ca sa ne amuzam, sau ce?straight face

| Klara a răspuns:

Daca ai terminat scoala cu 30 de ani mai tarziu, atunci te inteleg si te compatimesc.

| Klara a răspuns:

Dar daca e vorba de unchiul tau, de ce vorbesti la feminin ( "ca sunt schimbatA" rolling on the floor

| kaya a răspuns:

Acum ai 30 de ani si mai jos citeai povesti?thinking hai ca e buna astalaughing

| MidnightLady a răspuns:

Aaa, si te gandeai daca isi vor da seama ca unchiul tau e "schimbata"?hee hee

| kaTTsu a răspuns:

Daca tu ai 30 de ani atunci eu sunt femeie ma happy...incep sa pricep ce vrei sa faci. Vrei sa te faci cunoscut/cunoscuta (nu stiu ce dracu esti fata/baiat) incerci sa te faci vazut prin intrebari stupide care atrag foarte multi utilizatori. tind sa cred ca esti o persoana inteligenta, dar marsava happy

| demonangel37 a răspuns:

Da isi vor da seama categoric si tu o sa-ti dai seama ca ei sunt schimbati probabil pe uni dintre ei nici nu o sa-i mai recunosti chiar tu dar a trcut ceva timp si sigur o sa-si dea seama si dupa 3 sau 5 ani daca era intalnirea tot era ceva schimbat deaorece este de vina varsta, maturitatea, dezvoltatea deci isi vor da seama

| unicka a răspuns:

Pai ai spus ca e pentru unchiul tau, nu? Ai spus schimbata, deci e pentru matusa cred

| KaKa_2508 a răspuns:

30 de ani? rolling on the floor))
Doamne cea mai buna gluma pe ziua de astazi laughing rolling on the floor)
Cred ca ai pus [0] din greseala?

| KaKa_2508 a răspuns:

Aaaaaaaa, pe viitor te rog sa specifici happy

| SunShine_3102 explică:

Intrebarea asta am pus-o pentru unchiul meu... de ce va bateti joc?

| SunShine_3102 explică:

@Midnight Lady
da mai happy

| campanario a răspuns:

Tu?! ai mai mult de 30 ani?! laughing

| coosmin24 a răspuns:

Cu siguranta. DA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)cred ca iar e utilizator din ala care azi e femeie maine barbat azi are 16 ani maine 30 laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ai intrebari multe? Punele pe toate in una singura, m-am plictisit sa vad numai intrebarile tale atat de "inteligente".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

30 de ani? Nu cred sa aiba bittersweet atatia ani sad. Intreaba-l si editeaza numarul de aniwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici vorba, o sa creada ca nu te-ai schimbat deloc