| Dani211 a întrebat:

Mâine am orașul de dat pentru a obține permisu,bun!
Eu conduc bine,dar problema ar fi ca nu am dat banii la instructor și pe tot parcursul orelor făcea urat la mine:urla,înjura la cele mai mici greșeli dacă ma opream la trecerea de pietoni, si treceau pietoni, la fel.
Făcea așa ca sa ii dau banii.La ultima ședința nu a mai zis nimic, calm in toate cele 35 de minute sau câte ar fi.Presupun din motivu simplu ca sa mai iau ore cu el in cazu in care pic.
Pe timpul orelor făcute cu el,am avut ore la care, teoretic erau trecute pe foaie, dar practic ma opream unde zicea ca sa ia șpagă de la anumite persoane pentru a trece la traseu!
Acum vă întreb! Credeti ca poate sa ii spună ceva la polițist pentru a nu mă admite la traseu? Instructoru meu este printre cei mai mari spăgar din oraș…

11 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

Tu dai examen normal mâine.

| AdioTPU a răspuns:

Și dacă e cel mai mare spagar atunci de ce nu ai ales un altul? Mai ales că atitudinea sa lasă mult de dorit.

| Dani211 explică (pentru AdioTPU):

Am aflat după, și ca sa îți dovedesc cât de prost sunt avea și review-uri negative de la persoane asupra lui.

| AdioTPU a răspuns (pentru Dani211):

Nu cred că ar putea să-l influențeze pe polițist în vreun fel. Până la urmă contează cum te vei descurca tu la proba. Mai ales că nu s-ar compromite instructorul zicând că a luat șpagă de la tine.

| anonim3247 a răspuns (pentru Dani211):

Tu să mergi bine, poate o să iei.

| Hammurabi a răspuns (pentru Dani211):

Ce bani n-ai dat?
Nu ți-ai plătit orele sau n-ai dat șpagă?

| anonim3247 a răspuns (pentru Dani211):

Să mergi bine și să nu ai emoții.

| Dani211 explică (pentru Hammurabi):

Șpagă

| 199onur7 a răspuns:

Sa dea Dumnezeul sa-l iei amin sa iei permisul de conducere.

| Dani211 explică (pentru 199onur7):

Ma picat din motive imaginare și puncte umflate, aa și da îmi umbla pe la pedale.
Și înaintea mea când fusei martor, nu sa asigurat la pietoni sens giratoriu etc.
Și alta persoana o femeie de etnie roma, nu știa sa schimbe in marșarier sau sa tragă de volan sa plece de pe loc fără sa lovească mașina.Mergea și pe bordurălaughingia trecut pe ambii!
Mai pe scurt mi sa scârbit de țara asta

| 199onur7 a răspuns (pentru Dani211):

Chiar imi pare rau cu Adevărat frate pentru tine sincer îți spun asa este nu ai ce face românia...