Cea cu pisica este foarte reusita! dar prima poezie e cam seaca pe langa cea cu primavara!, dar sunt bune nu stiu de ce iti faci griji
bafta!
Pai primele doua cu prietenia si pisi sunt szuper analizeaza-le bine si alegele pe ele din ele poti alege una care rimeaza bine aia cu piicutza ai reusito chiar ai talent ma bucur pentru tnr D-ne ajuta sa castigi
Singura problema e ca trebuie sa le trimit pe toate 4, ca nu mai stau in seara asta sa compun, ca maine ii ultima zi de scoala si trebuie sa i le dau profei de romana! va rog sa imi scoateti si defectele din poezii in evidenta ca sa stiu unde sa le rescriu si corectez! va roooog!
1. Versurile:"Cu totii intre noi san e iubim / Si-al buucuriei inm sa il cantam!" sa dispara de tot, nu numai greselile de ortografie. Baga ceva mai expresiv, gen zicala/povata, spre sfarsit.
2. "Şi cu-o burtă atârnândă" nu e feng-shui. Cauta o gluma cu "flamanda", mai bine...
3. In continuare, prea insisti pe defectele ei, gen "Şi-mi tot spune că-I e foame"; "framantacuri (?)", si alte alea... nu da bine, adopta principiul : cine ma iubeste, ma iubeste si asa, fara sa ma critice, mai bine
4. "S-apuce tot ce-are-n gand". Ntt! Mai bine "sa faca tot ce-are de gand", sau ceva similar, ca ramane fraza fara predicat.
5. "Noptii" nu rimeaza cu "aurii", oricat te-ai sforța tu
6. "Mititei" e un termen de bere si manele, nu de poezii
Si 7: Daca faci o zecime din greselile ortografice pe originalul ce-l trimiti la concurs, mai bine da-i foc! E limba si literatura romana, totusi...
In rest, ce sa zic?!
Sa ai bafta si succesuri
Si sa-mpresionezi prin versuri!