| TraficantDeVise10 a întrebat:

Maine e 21 mai, cica sfarsitul lumiilaughing
Ce parere aveti?
Sper ca sunteti cu mine, adica PROSTII!

Răspuns Câştigător
| Deeviiil a răspuns:

laughing)) Asta cu sfarsitu` lumii ii cea mai taree!laughing)
Daca era sa murim, muream si in 2000 cand o zis ca`i sf lumii ca cica are 000 :Olaughing)) si de fiecare data cand o mai prezis aia.Acum s`o mai gasit un destept de mos care o mai prezis si in 1900 si ceva [ nu mai retin exact] sa mai bata lumeaa la cap ca cica vine sfaristu` lumioh go on.Ca atatea calcule o facut si ala pana i`o fost de ajunslaughing s`eu dat banii de`am pixu` in toate afisele alealaughing si numa` ne`o f**ut la cap [scuze limbaju` da asta`i adevaru`straight face]
Deci lumeelaughing))
MAINE MURIM!laughing)
de fapt poimaine ca numa` atunci ajunge la noi ca incepe cu americalaughing)
poate la noi a ajunge peste 500 de ani ca la cat de inapoiati suntemrolling on the floor)
Peste 5 ani sa vezi ca o sa se mai trezeasca alti icare sa zica ca murim...da de fapt nimeni nu stie cand vine sf lumii numai dumnezeu, deci numa` niste idioti is toti care zic asa cevahappy
Parerea mealaughing)

7 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Eu una nu cred în prostiile astea. oh go on
Sfârşitul lumii va veni când va decide Dumnezeu, nu toţi troglodiţii care se cred „mari ghicitori".

| baru a răspuns:

Sall. Traieste clipa. Pa!

| DaNiElA_8352 a răspuns:

Ma ai grija nimeni nu e cu tine ok?

| AlysaAly a răspuns:

Prost nu ar fi nici cel care crede asta sau nu vrea sa creada acest lucru pentru ca nu este adevarat, fiecare are parerea lui din punctul sau de vedere, totusi e ceva ce nu inteleg ¿va este frica de ce se va intampla sau va veni? parerea mea ar fi sa nu mai credeti in din astea pentru ca nu e adevarat iar cand va veni o sa vina si gata, mai sunt si alti care trimit statusuri de genul: ''baiii vine sfarsitul lumii maine si cel care nu vrea sa vada ziua de maine sa se moare astazi'' daca ati ajuns sa credeti asa ceva nu sunt de partea voastra, va las sa credeti ce vreti
O zii buna

| smile4mee18 a răspuns:

laughingSIGUR sunt prostii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne mai dar de unde au maiastia ideile aste prostesti asa ceva n-am mai auzit dai incolo nu-i crede crystyyy96 stai linistit

| Andreea13_8902 a răspuns:

Nu vine,sunt numai prostii, voi credeti chiar orice, apii sunteti prosti daca credeti asa ceva

Întrebări similare