Ai o scrisoare. Nu-i farsa de 1 Aprilie! Florentina9210 intreaba:
In atentia utilizatorului/ utilizatoarei ''Nini/ Anto'', care la varsta de 13 ani studiaza la liceul Pedagogic din Buzau Te rog frumos sa nu imi mai denigrezi numele pe aici, cum ca as fi ''malefica'' si ''rea''.
Ca eu am fost cea care s-a luat de tine. M-am luat, dar nu te-am jignit cum ai facut-o tu. Daca imi voi mai vedea numele tastat in raspunsurile tale, ma voi asigura personal de suspendarea ta, pentru inca o luna!
dovada: http://i65.tinypic.com/14lr5fr.jpg
Nu mă interesează.
Adminele îşi fac treaba lor, şi ele decid.
Nu prea au ce face adminele ca respectiva doar te-a atentionat.
Păi da.
Ce?
Pai nu stric surpriza
Adică îmi faci o farsă? :O
Să-ţi spun pe felicitare ce am visat aseară. Un coşmar.
Abia astept
Ok.
Aşa te vreau!
Tu ce farse o sa faci?
Ehe, am multe în mine. Dar vezi tu.
Nu stiu, poate o sa fiu victima unei farse de la profa de romana, sper sa nu. .
Voi face multe, dar vechi, pe care toata lumea le stie. xDD
Profa de română zici, ă?
Dam testare maine, oh God, sper sa nu fie ca in clasa a 4-a sa avem 5 minute de test Si dupa sa ne zica: "Copii, rupeti foile si aruncatile la gunoi"... )))
Asta da farsa... Doamne fer sa nu faca si profa la fel, ca suta-n mie ma duc la prietenu meu in clasa si stau acolo.
Ce tare farsă. Eşti simpatică, vrei să fim prietene?
Odododo pwpik mersi
Cu plăcere!
Sper să nu-mi facă vreo farsă şi profesoara mea de mate
Ioai abia astept sa primesti o farsa asa calda!
Da. La dirigentie maine sper ca nu ne da 5 dirigu sau ceva gen puncte scazute la purtare. nu mersi. .
Daca ne face farse d-astea, sigur o sa ma supar. Asa am patit anul` trecut de la profa de desen: Toti copii primeau 10 media, iar cand a ajuns la mine: "Stoian 5" iar eu "Poftim doamna?" "ai 5" "da` ce-am facut doamna?" "nimic, doar glumeam" "sa nu mai faceti d-astea doamna ca nu-i frumos!" )
Şi asta e tare!
Sau o dată profa de mate mi-a spus ( mâncam covrigei în oră )
- Poftă bună!
- Vreţi şi dumneavoastră?
))) mersi de idee )
Erau covrigei vanilaţi, cine le putea rezista? Să fim sinceri.
Sau la Religie ( eram în a 4 a)
- Ce părere aveţi despre Trădarea lui Iuda?
- ( eu ) Păi dna, noi în loc să învăţăm despre bine, învăţăm despre cum să ucidem oameni?
Şi mi-a pus S.
Shhh a venit un porumbel la geam.
Stai ce? a plecat /(-_-)/!
Răul, a plecat! Hmmm, îl căutăm şi facem grătar din el!
Sau mâncam ceva mai comestibil şi mai mare!
Sa traiti sefa. XD
Da căpitane!
Poate imi dai cerere de prietenie cum s-o numi p-aci ca nu am mai intrat de 3 ani .
Gata, vezi noua mea întrebare, tu m-ai inspirat.
Plănuiesc să îi conving pe toți colegii mei de clasă că nu facem mate și că ne lasă directorul să stăm singuri. Asta e destul de malefic, având în vedere faptul că profu' de mate e diavolul pe pământ, iar dacă ne prinde făcând gălăgie, ne dă test și ne mai și pune absență la toți.
Eu de exemplu o sa provoc pe cineva ca ii dau 200 lei daca mananca in jumatate de ora (in timpul scolii) 2 mere 2 cutii de lapte si 1 banana. PS: nu incerca nici o data asa ceva rupi WC in 4
Ştiu cum e. Nu întreba de unde.
Anonymus101 întreabă: