anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine este Sfantul Nicolae, urez tuturor celor care isi serbeaza onomastica un sincer:La multi ani cu sanatate!
Sa fiti iubiti si respectati!
Mi se alatura cineva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fie ca Sfintele Sarbatori de Iarna sa iti aduca numai LUMINA si IUBIRE in casa! Multa sanatate si fericire! Si iubire! Cat cuprinde!

In ultimii ani, mosul a venit la mine cu. dragoste si speranta... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti. Tu esti unul dintre ei? L-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea.

Iubind in taina am pastrat tacere,
Gindind ca astfel o sa-ti placa tie,
Caci in priviri citeam o vecinicie
De-ucigatoare visuri de placere.

Dar nu mai pot. A dorului tarie
Cuvinte da duioaselor mistere;
Vreau sa ma-nec de dulcea-nvapaiere
A celui suflet ce pe al meu stie.
Nu vezi ca gura-mi arsa e de sete
Si-n ochii mei se vede-n friguri chinu-mi,
Copila mea cu lungi si blonde plete?

Fie ca inceputul sarbatorilor de Craciun sa va aduca in viata o raza de lumina si sa va ajute sa fiti buni mai ales acum in preajma sarbatorilor si sa va aduceti aminte cum era cand abia asteptati sa ninga si sa vina mosul sa va aduca ceva in ghetutehappy

funda?

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Mulţumim pentru urări. O zi frumoasă! Şi tu să ai parte de multă iubire, sănătate şi fericire!

pa, pa.

| Libelle a răspuns:

La multi ani!
Sa aveti parte de tot ce va doriti, dragoste, si multa sanatate.Ca pe ea o mai sarim in dorintele noastre.

| pwp a răspuns:

Eu eu eu!love struck
la multi ani tuturor happy

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Eu love struck!
La multi ani, tuturor!

| Dominicc a răspuns:

Da da, si eu

Sa fiti bucurosi si fericiti alaturi de cei dragi!
Sa aveti parte de multe bucurii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desigurhee hee. Multa sanatate, fericire, impliniri pe toate planurile si tot ceea ce va doriti.La multi ani!