Da da, ma bucur . Huo! Am constatat ca urasc modurile de predare si profesorii cu starea lor, nu materiile in sine!
Nuuuuuu.tot mai bine e acasamai ales ca acum vine perioada cu tezele si trebuie sa invatam.
Si da si nu.
Da, pentru ca o sa imi revad colegi si pentru ca indiferent cat de "urata" ni se pare scoala, o sa ne prinda bine.
Nu, pentru ca mai simt nevoia de relaxare si liniste is lipsa de stres.
NU. Cu colegii nu prea vorbesc eu prea multe deci nu sunt incantat. Dar macar dupa 1 luna ( fara sambete duminicii ) vine iar vacanta si gata. Nu imi pasa de colegi. Sunt foarte deprimat ca incepe maine.
As vrea dar nu prea Si da si nu nu stiu ce sa zic
)
Paii... sa o luam asa! Bucurie este pentru ca ajung la colegii mei, gasca de nebuni care ascultam muzica la maxim in fiecare pauza si ne distram. Tristete este pentru ca incep testele, notele bune si mai putin bune, urletele profesorilor, bataile colegilor care nu sunt deloc simple. Cred ca si la tine e la fel. si bucurie si tristete. Bafta multa la scoala!
Da si nu:
da pentru ca o sa ma intalnesc cu colegii
numai e mult pana vine vacanta cu cat incepe scoala cu atat nine mai repede vacanta
pentru. ca invatam totusi lucruri pentru viitor
nu pentru. ca vin tezele le urasc
avem o profa de mate nasoala
teme mda groaznic
FUNDA?/
Nu. Binenteles ca nu.As vrea sa mai lenevesc mereu la pc, sa ma joc, sa dorm, dar pacat ca s-a sfarsit asa repede vacanta.