Ii zici asa: buna ziua am vorbit cu dumneavoastra in legatura cu acest loc de munca, astazi fiind ziua de proba. In mod normal ea o sa-ti puna intrebarile tu ii zici doar buna ziua daca mai adaugi complimentele suplimentare mai bine asa stie despre cine e vorba. Dupa proba daca te descurci vorbesti iar despre orarul de munca contract si salariu apoi faci pactul final. Dar cand ai sunat prima oara a vorbit maicata in locul tau sau ce s-a intamplat?
Bună.
Dar tu nu știi să te exprimi?
Păi cu clienții cum ai să vorbești?
Te duci cu o ținută decentă pe tine, saluți când intri (bună dimineața/bună ziua), te recomanzi și ai venit pentru probă așa cum ai stabilit la telefon cu persoana cu care ai dialogat!
Pa, pa.
Intri si zici buna ziua, am vorbit la telefon cu domnul/doamna cu tare si mi-a spus sa vin la aceasta ora ca sa incep ziua de proba sau buna ziua, doresc sa vorbesc cu... si cand vine vorbesti frumos daca e sa te intrebe cateva intrebari apoi la munca.
Ii zici asa: buna ziua am vorbit cu dumneavoastra in legatura cu acest loc de munca, astazi fiind ziua de proba. In mod normal ea o sa-ti puna intrebarile tu ii zici doar buna ziua daca mai adaugi complimentele suplimentare mai bine asa stie despre cine e vorba. Dupa proba daca te descurci vorbesti iar despre orarul de munca contract si salariu apoi faci pactul final. Dar cand ai sunat prima oara a vorbit maicata in locul tau sau ce s-a intamplat?
"'Hey, am venit sa lucrez aici' e cam sec. Nu am nici un talent de orator"
asta e de bun simt, nu te orator... zici si tu frumos buna ziua, am venit conform convorbirii telefonice la ziua de proba bla bla bla
In primul rand ai putea atenta la tinuta.Asta insemna o tinuta decenta.Parul strans, unghii curatate si taiate.In domeniul alimentar asemenea amanunte atrage atentia potentialului angajator.
Ai putea zice ceva de genul,, Buna dimineata, am vorbit zilele trecute la telefon.Am venit pentru perioada de proba.As fi bucuroasa daca as face parte din echipa dumnevoastra'''
. Intotdeuna conteza prima impresie.
Spui simplu:,, Buna ziua, m-am prezentat pentru proba,,. Cauta sa ai mainile curate, unghiile frumos conturate, si sa fi cat mai relaxata. Apoi sa urmezi indicatiile primite si sa arati amabilitate fata de clienti.