Ma simt mai bine in nisip decat in apa ca nu stiu sa inot. s-ar putea sa fiu si eu la mare in perioada aia
Si cum vrei sa te recunosc? Dupa minusculitatea aia de poza? Da-mi detalii despre fizicul tau, ala de dupa haine, sa te pot striga pe plaja
Ma enigmo, cum te bagi tu, cum fug fetele. O vrajeala nu-mi iese si mie. Pupimik, dar eu-s baiat cuminte
20 de ore spui? Pai eu din Galati fac vreo 4. Iti dai seama, ma duc la mare, fac o baie, vin acasa sa mananc ceva, dupa iar plec in Constanta si tu tot nu esti ajunsa
Distractie placuta si drum usor
Am lectiile de condus, examen miercuri, alte lecrii de condus, vineri examen din nou. Daca treci saptamana viitoare prin mamaia, noi vom fi acolo daca nu apare altceva neprevazut. Vacanta frumoasa, sper sa aduci si soarele cu tine ca azi a cam absentat.
Eu_o_mare_enigma .....fi seriosss! Ce te face sa crezi ca ma poti baga cu capul in apa?
)
@eu_o_mare_enigma... tu nu stii raspunde decat printr-o alta intrebare? Increderea in fortele proprii ma face sa stiu ca nu ma vei putea baga cu capul in apa.
iar tu flav...am impresia ca vrei sa te bag cu capul in...nisip sa nu te simti marginalizat
Stii cum arata Angelina Jolie? Eh...asa arat! Daca strigi Angelina dupa mine...raspund.Lumea ma opreste des pe strada confundandu-ma cu ea...deci sunt obisnuita
Enigmo... tu ai ceva in mod direct si personal cu mine? Acum nu esti in stare sa ma intepi cu ceva si ma pasezi lui Flav.
Halal baieti in ziua de azi... functioneaza doar cate doi (dubios... ) si la comanda
Intepatul printr-o...replica? doamne doamne... minte perversa&smechera. Voi va distrati ducand conversatiile de pe net in tot felul de ipostaze cu conotatii sexuale? Ma simt ca la 11 ani cand intram pe chatu-uri si ma dadeam de 20 de ani...ca sa am si eu cu cine vorbi. Lumea ma lua cu tot felul de discutii...ca doar eram majora... ce naiba
La fel ma simt si acum.Caut si eu sa vorbesc cu cineva ceva...si dau doar de oameni ce sunt cu gandul departe
Sunt prea obosita. Ma duc la somn...ca voi avea de petrerecut 20 de ore pe tren pana la mare
Vorbim peste 2 saptamaniii :*
Multumesc frumos :*:*:*
Nu stiu de ce am impresia ca nu prea voi sta la plaja. Ori in apa... ori pe ceva terasa la un suc.
Cel putin asa a fost si anul trecut.Ma culcam la 7 dimineata si ma trezeam la 3 dupa masa.De abia atunci mergeam si eu pe plaja
Sa aveti grija de voi si sa nu faceti prostii in lipsa mea! :* Sper sa va regasesc la fel cum va las
anonim_4396 întreabă:
gladiatoru5000 întreabă: