| alexarabu32 a întrebat:

Maine sunt singur acasa ..la scoala am 7 ore. ce ziceti sa o mint pe mama ca mi-am pierdut cheile si sa nu ma duc la scoala? nu stiu daca o voi minti ma simt oarecum nasol dar voi scapa de ore. voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| adinaxD a răspuns:

Crezi ca o sa te simti bine ca stai acasa, insa o sa iti para rau si o sa te simti vinovat. mai bine du-te la scoala si nici nu trebuie sa minti. Gandeste-te ca o sa vi acasa, o sa dormi vreo 2 ore si o sa mananci un bol mare de inghetata.Asta e consolarea mea in fiecare zi...
pana m-am racit laughing si chiar am stat acasa, fara sa mint pe nimeni si sa ''pierd'' chei.

6 răspunsuri:
| maiAm8conturi a răspuns:

Sau, Doamne fereste! sa dai foc la perdele si sa-i spui mamei ca nu puteai sa lasi flacarile sa se extinda.
Cum sa faci asa ceva!?!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yep e tentand sa stai acasa dar eu sincer n'as crede faza cu pierdutul cheilor. Mi se pare o scuza mai buna sa spui ca nu ti'a sunat ceasul si te'ai trezit la 10. Ajungi la 11 la scoala si macar ai avut 3 ore libere laughing. Totusi eu nu m'as complica, e mai bine sa te duci la ore, fii si doar ca sa dormi cu capul pe banca, decat sa te simti prost in fata mamei tale. E alegerea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica tu te duci la scoala pentru mama ta sau pentru tine?

| Чернобыль a răspuns:

Nici mie nu imi place scoala, da' ce sa fac!

| yuli101 a răspuns:

Eu zic sa mergi la scoala. Asta e perioada in care TREBUIE sa mergi la scoala. Cati copii nevoiasi isi doresc sa mearga sa invete, insa parintii n-au bani de incaltari si haine, iar ei raman acasa pentru ca n-au ce sa imbrace la scoala? Iti poti inchipui? Du-te la scoala, e singura datorie pe care o ai in aceasta perioada a vietii tale!

| catapetronel a răspuns:

Nu chiuli, totusi mama ta o sa isi dea seama si o sa fie foarte suparata.si pana la urma, la scoala ce o sa zici?