anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine trebuie sa plec la Slobozia sa rezolv cu parintii o problema.Eu sunt din Braila. Ce pot sa fac pe drum stiind ca mie mi-e rau pe masina? broken heart

10 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Sa dormi, daca te uiti pe geam sau citesti ti se poate face rau. Nu uita ca un metroclopramid poate sa-ti imbunatatesca confortul la mersul cu masina. Poti asculta intins si muzica

| juniper a răspuns:

Si eu am aceasta problema, nu am mai mers cu masina de mai mult de un an si m-am dezobisnuit, dar o batrana mi-a spus ca daca miros patrunjel in masina n-o sa-mi fie rau si sa casc cat mai des ca sa nu mi se infunde urechile, cu medicamentele mai merge putin, dar incearca sa dormi, asta am facut cand a trebuit sa ma duc la mare, 600 de km sa stau in masina si sa dorm, cam necomfortabil.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Du-te la farmacie si spune sa ti se dea pastile pentru rau de masina. o sa primesti ce ai nevoiewinkingsunt super, iti provoaca somn si uiti de tot.paa

| Zambete89 a răspuns:

Dormi sau nu te uiti pe geam

| cristinuca05 a răspuns:

Exista pastile anumea pentru ''raul'' de masina.se numesc EMETOSTOP se gasesc in farmacii ...si eu le-am incercat si sunt bune. sper sa-ti fie de folos:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci si eu am problema aceasta si de fiecare data cand trebuia sa merg undeva cu masina eram speriata din cauza asta, nu a fost o data in care sa nu vars...Si crede-ma ca exista ceva care te opreste din a varsa, primadata nici eu n-am crezut asa ceva pentru ca la mine nu mergea nici cu medicamente pentru asa ceva, dar iate uite ca pe mine chiar ma ajutat cele auzite de la altii.Deci daca manaci bake rolls(dar nu toata punga) si bei si sprite, nu mai ai nici o treabahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu aveam probleme din astea. uita-te doar in fata. sa nu incepi sa numeri stalpi rolling on the floor si fi atenta numai in fata. sau ia pastile pentru rau de masina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananca lamai si ceva mentolat guma de mestecat eu stiu ce orice mentolat sau acru big grin!

| ThePinkPanther a răspuns:

Am si eu problema asta si oricu pastila as lua imi provoaca mai tare greata, iar daca incerc sa dorm sigur vars...
important este sa nu te gandesti deloc ca iti va fi rau. trebuie sa te uiti pe geam si sa te gandesti in permanenta la ceva, sa iti zboare gandul caci timpul va trece mai repede. sau daca esti cu o prietena sa faceti ceva in masina sa ti se distraga gandul de la drumul propriu-zis. sper ca te'am ajutathappy

| al3utzu a răspuns:

Ia o lamaie (cu sau fara zahar) si Emetiral (il ceri la farmacie).