| Roza21 a întrebat:

Mainile prietenei mele miroseau a ciorapi nespalati si i-am zis asta in fata si s-a suparat pe mine. De ce oare?

9 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Totusi, ar trebui sa ne spui daca miroseau a sosete de barbat sau a ciorapi de femeie.Fiindca matasea transparenta a ciorapilor femeesti nu are acelasi iz ca cea a materialului consistent din care sunt facute sosetele barbatesti. Diferenta este atat de mare incat am auzit barbati provocandu-se unul pe altul"Vrei in sabii sa ne batem sau in sosete sa ne mirosim?"Insa n-am auzit niciodata doua femei provocandu-se astfel.

| Barajag a răspuns:

S-a suparat, insa ii va trece, asta bineinteles daca te considera o prietena adevarata.Bafta!

| clauss a răspuns:

Probabil te a descaltat pe tine si a uitat sa se spele

| baru a răspuns:

Ha, Ha, Ha. Salut. Ma faci sa rad. Pai daca mainile miroseau a ciorapi, nespalati, i-ti dai tu seama cam cum mirosea, ea, de la brau in jos? Tu nu trebuie sa te superi, si nici sa-ti faci probleme. Fiecare cu igiena sa. Acela este un prieten adevarat, care-ti spune adevarul in fata. Daca se supara sau s-a suparat, sa fie sanatoasa. Probabil ca altcineva, o so laude, ce bine -i miros mainile--------. da da. Pacat ca este si fata. Pa

| gigiro a răspuns:

Pai, cu ce ocazie i-ai mirosit tu mainile? Daca i-ai spus-o asa direct cum ne-ai spus-o si noua, nu e de mirare.

| Doddel a răspuns:

Lesinrolling on the floor)). ii miroseau a **** de aia si. s-a suparat ai gresit.

| Borgir a răspuns:

Bv esti mare

| TzaCaNeL a răspuns:

Oare de ce? raised eyebrows

Tie daca ti-ar spune cineva asta, cum te-ai simti? raised eyebrows

| Mem0ries_5576 a răspuns:

Unii oameni nu suporta crudul adevar happy