""După ce suferi mult timp te schimbi. Fericirea devine mai acra.""
Sunt de acord,imagineazati un om care sta inchis intr-un loc intunecat iar apoi i dai drumul afara,clar el va simti fericire,chiar daca pentru noi este o normalitate,tineri nu aprecieaza ceea ce au, de asta sunt depresivi, as adauga si lipsa dezvoltari lor, lipsa educatiei, poate in adolecenta e o normalitate asta, nu stiu
http://www.youtube.com/watch?v=z3vHrvtZorA
va dedic piesa asta
Fiecare cu propria viata, fiecare cu propria rasplata (nu ma refer la reincarnare).
Majoritatea adolescenților suferă și au impresia că numai ei trec prin asta, lol. E o perioada confuza, plina de hormoni și prostie.
Cum știi? De unde ai informația?
Când dta pui această întrebare așa, ce resultă despre modul tău de a concepe un adolescent.
Un adolescent este un individ care suferă.
Un individ care suferă, nu socializează, el nu e vesel niciodată.
Apoi mă întrebi pe mine, de ce socializează totuși.
Răspunsul meu este că dacă el socializează totuși este că modul tău de a vedea pe adolescenți e greșit.
Așa că, un adolescent are perioade când suferă, are perioade când e vesel și socializează. Cele două situații de viață nu se exclud între ele. Așa că dta vezi bine dar interpretezi greșit.
Nu te gandii ca daca ei par fericiti in sufletul lor nu exista tragedii, in ciuda faptului ca m-au ranit foarte multe persoane, am ramas optimista si rad; D
Tin sa te corectez* majoritatea adolescenților sunt depresiv acum, pentru ca li se pare mai interesant