Buna. De primit romanii vor fi mereu primiti peste tot,pentru ca ceilalti nu vor munci asa cum stiu romanii sa munceasca. Si da,putin dor iti va fi,crede'ma,am trecut prin asta, dar cu timpul te vei obisnui. Oricum cu siguranta veti pastra legatura si in acest mod vei trece mult mai usor pentru distanta. Gandeste'te ca ceea ce face, face pentru binele tau.ca nici ei nu ii vine usor sa stea acolo printre straini. Si iti zic sincer,ca si mama mea este plecata,viata ta o sa se schimbe,si o sa te maturizezi. Iar acest lucru nu este neaparat rau. O sa fie nevoie sa ai si tu mai multe griji si responsabilitati,si uneori o sa vrei sa se termine tot,dar atunci gandeste'te ca ea acolo munceste PENTRU tine,ca sa ai tot ce iti trebuie, si sa fii cat mai fericita. Va iubeste enorm daca face acest sacrificiu pentru familia voastra iar tu trebuie sa o sprijini, sa o incurajezi ca sa aiba si ea putere sa reziste acolo.
Multa bafta.si,daca ai vreodata nevoie de sfaturi, da un mesaj si o sa te ascult.
Bună.În primul rând dacă eşti cinstit şi faci treabă bună cu siguranţă vei fi bine privit în Italia.Şi mama mea este plecată,de fapt a fost plecată,acum este acasă,dar va pleca curând.A plecat când eu de abia eram în clasa întâi, si desigur mi-a fost foarte greu, dar am rezistat timp de vreo 5 ani...dar apoi am început să cresc mintal, şi prezenţa maternală, deoarece sunt fată şi desigur sunt anumite lucruri pe care chiar nu le poţi discuta cu tatăl.Dar am trecut şi peste această fază cu ajutorul bunicii.Nu-ţi pot spune eu dacă îţi va fie ţie doar de ea sau nu.Asta depinde doar de tine.Despărţirea e grea oricum pentru orice persoană.
Baftă.