anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama și bunica mă obligă să mă spăl o data pe saptamana, atat pe cap cat si pe corp. Vi se pare normal așa ceva, ca mie nu, m-am saturat de chestia asta. Stau in casa cu amandoua, nu suntem sărace (avem conditii) ca sa nu ziceți că poate nu au ele bani și ca vor să înteleg sa economisesc. Din contra, că am și eu bani, din alocație de stat, pensie de la celalalt părinte, bursa de merit si bursa monoparentală și doua dintre ele mi-o dau mie, iar ceilalti bani sunt luați de mama, pentru cheltuielile din casă și mancare (așa zice ea, acum nu stiu daca chiar asa e).
Revenind la intrebare, este normal să te speli asa "des"?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti s-a facut si tie rusine de prostiile debitate pe aici, asa-i?
De aceea ti-ai trecut intrebarea sub anonimat happy

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu debiteaza prostii, si la nemti am vazut asta, chiar la tatal mei vitreg, l-a obligat mama sa se spele cum trebuie!
Face asa pentru a economisi apa desi avea bani.
Avem si aici asa.
Si-a pus intrebarea la anonim (e NuMăCunoștiDeloc), ca sa nu se rada de el la o adica, ca unii rad ca prostii de situatia unui om care are probleme.

Ca si aia cu parinte betiv care s-ar face de ras, pai ce vina are el ca tacsu ar fi betiv?! Nu e vina lui, deci nu are de ce rade lumea de acela.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Consumi asa multa apa cand te speli?

| Miruna0909 a răspuns (pentru suntserios):

Nu. Ma stropesc prima data cu dusul, dupa aia il pun jos și pun sapunul sau gelul de dus pe corp, iar apoi clatesc.
Pot spune că pe langa că ma spal o data pe saptamana, consum și din bun simt puțina apa. Și cica tot eu ma spal des(o data pe saptamana) cum cred ele, da macar consum putin, daca mă intelegi

| Mosotti a răspuns:

Nu e normal.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sint bolnave psihic. Sincer.

| Miruna0909 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mai bine cresteam la cămin, decat in casa cu ele, pana și aia de la camin se spala cand vor ei

| StoicAnalysis a răspuns:

E normal sa te speli cam de 3-4 ori pe saptamana. Dar daca sa zicem ca lucrezi in locuri mai murdare si inevitabil, te murdaresti zilnic, atunci spalatul ar trebui sa devina zilnic. Logic daca stai s-o iei, corpul tau produce zilnic niste cantitati de uleiuri, piele moarta si transpratie. Nu e ok sa te speli nici zilnic pentru ca elimini prea mult din ele ( ele fiind necesare ca bariera de protectie impotriva bacteriilor din jur ), dar daca te murdaresti zilnic, nu ai ce face, asa ca te speli zilnic.

| EestiSodalane a răspuns:

Depinde de la om la om. Dacă puți atunci ar trebui sa te speli mai des. Dacă ești sedentar și vremea e friguroasa afara si oricum nu mirosi urat merge.

| andreeaeml1200 a răspuns:

Exista oameni si oameni din pacate. În locul tău spuneam unei rude sau unei cunostinte așa ceva, să se ia măsuri, că nu e normal.