| Arthur a întrebat:

Mâncaţi ceva dimineaţa?

Răspuns Câştigător
| constantyna a răspuns:

Da. Obligatoriu, in fiecare zi.

17 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Beau o cafea cu lapte si mananc cam la 2 ore dupa aceea.

| Tourniquet a răspuns:

Nu mananc dimineata pentru. ca ma grabesc la scoala, dar, in prima pauza mananc la scoala un sandivs iar in pauza de masa beau laptele. happy

lolita
| lolita a răspuns:

Intotdeauna, deoarece nu stiu pe la ce ora pot ajunge sa manac de pranz.

| Pho3nix a răspuns:

Uneori.
Inainte mancam dimineata inainte sa plec la liceu, dar acum nu prea.

| Bishop a răspuns:

Nu, nu pot. Micul meu dejun e la 11:30hee hee big grin

| Alisa a răspuns:

Inainte mancam ca ma obliga mama(pentru ca sunt obsedata si nu vreau sa mananc nimic nimiclaughing)... dar acum obisnuiesc sa mananc doar un iaurt.happy

| zorialbi a răspuns:

Trebuie neaparat sa mananc ceva dimineata inainte sa plec la munca, altfel nu am energie happy

| cornel a răspuns:

Eu nu

| Marii a răspuns:

Numai dimineata apuc sa mananc. laughing

| Orannginna a răspuns:

Aveam un obicei sa mananc consistent dimineata. Dar acum mi-am schimbat obiceiul, mananc mai mult fructe si legume. Mananc multi morcovi, in special dimineata. happy

| DeeDee28 a răspuns:

Nu prea...mananc cand ajung la scoala happy

| maiabia1995 a răspuns:

Lapte cu cereale laughing

| floflory a răspuns:

Singura mea masa dintr-o zi este pe la ora 7-8 seara big grin (pana atunci doar rontai cate ceva blushing )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maninc cel mai bine dimineata.In schimb seara nu maninc nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mananc dimineata. pentru ca asa m-am obisnuit, asta este stilul meu de viata. in vacanta de exemplu daca merg la tara, la matusa si buncii mei, acolo obligat fortat mananc 3 mese pe zi ca se da trezirea la 7 ca exista un ingeras acolo care nu te lasa sa dormi mai multlaughing dar cand ajung acasa la mine imi reiau vechile obiceiuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Fie ca`s la scoala sau acasa, sunt prea obosita pentru rontait.

| Sabuna a răspuns:

Desigur! De ce nu? Eu consider ca trebuie de mincat dimineata. DAca nu ai timp poti sa maninci la o kafenea, la scoala sau la serviciu. Nu trebuie de jucat cu sanatatea.

Întrebări similare