Nu mananc dimineata pentru. ca ma grabesc la scoala, dar, in prima pauza mananc la scoala un sandivs iar in pauza de masa beau laptele.
Inainte mancam ca ma obliga mama(pentru ca sunt obsedata si nu vreau sa mananc nimic nimic)... dar acum obisnuiesc sa mananc doar un iaurt.
Trebuie neaparat sa mananc ceva dimineata inainte sa plec la munca, altfel nu am energie
Aveam un obicei sa mananc consistent dimineata. Dar acum mi-am schimbat obiceiul, mananc mai mult fructe si legume. Mananc multi morcovi, in special dimineata.
Singura mea masa dintr-o zi este pe la ora 7-8 seara (pana atunci doar rontai cate ceva )
Nu mananc dimineata. pentru ca asa m-am obisnuit, asta este stilul meu de viata. in vacanta de exemplu daca merg la tara, la matusa si buncii mei, acolo obligat fortat mananc 3 mese pe zi ca se da trezirea la 7 ca exista un ingeras acolo care nu te lasa sa dormi mai mult dar cand ajung acasa la mine imi reiau vechile obiceiuri
Desigur! De ce nu? Eu consider ca trebuie de mincat dimineata. DAca nu ai timp poti sa maninci la o kafenea, la scoala sau la serviciu. Nu trebuie de jucat cu sanatatea.