| Lol_1641 a întrebat:

Mancati Sarat, Dulce sau Grasimi!? Sincer mie nici odata nu mi-a placut asa ceva, mai ales Zaharul si Sarea, doar cand imi fac cartofi prajiti pun putina Vegeta atata tot!

Astept raspunsuri! *peace*

8 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Pentru sanatatea dumneavoastra evitati excesul de sare, zahar si grasimi! Asa este sanatos, incerc sa aplic recomandarea din reclama. Atentie condimentele gen vegeta contin E-uri.incerc sa folosesc cat mai rar!

| JeSa a răspuns:

Şi eu, evit pe cât posibil "grăsimile, zahărul în exces" şi, de astfel "sarea".
Apropos, ele nu trebuie să ne lipsească din organism, dar nici în exces nu se merită a fi consumate, deoarece afectează iar "sănătatea". Deci, o recomandare: "să nu se facă abuz, ci un echilibru a lor!".
Sănătate!

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua, nici cartofii prajiti nu sunt mancarea ideala, nici pe departe, ca sa nu mai vorbim de vegeta care pe langa faptul ca contine multa sare mai contine si E-uri multe. Asa ca mai bine sare pe cartofi prajiti decat vegeta.Pa

lolita
| lolita a răspuns:

Nu fac excese, nu manac niciodata grasimi si nici prajeli, deci cartofii prajiti ies din discutie. prepar totul la cuptor si pun ulei de masline cand este gata. din cand in cand mananc pizza si o dat la 4-5 luni sarmale si alea la cuptor si fara carne grasa.
dulciuri as manca dar ma abtin prefer fructele sau iaurturile. foarte rar mananc inghetata, dar in vara cred ca nu voi rezista. laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Putem consuma orice aliment, fie el dulce, acru sau sărat, prăjit sau grăsimi însă toate astea limitat.
Dacă rinichii sunt sănătos nu sunt probleme dacă mâncăm un pic mai sărat. Cine are tensiunea mică poate consuma vin roşu, cafea, nes sau un pic sărat pentru creşterea tensiunii. Nu se aplică şi celor care au tensiunea ridicată.
Totul trebuie făcut cu echilibru pentru buna funcţionare a organismului care are nevoie de sare, grăsimi, zaharuri, etc.
Tot ce este abuz distruge.
Vegeta este foarte sărată, mare grijă.
Sănătate.
Pa, pa.

| MusicisMusic a răspuns:

La 5 ani am avut o problema de sanatate si mi-a fost impus un regim strict:fara sare, zahar, grasimi, cofeina, carne de porc si etc pentru 2 ani. M-am dezobisnuit de ele si acum, cand au trecut 8 ani de atunci nu le mai consum decat in cantitati foarte, foarte mici.De asemenea urasc mancarurile astea tentante pentru adolescenti(pizza, kebab, shaorma, etc.)Eu nu pun nimic pe cartofii prajiti.Nu prea inteleg dar nu simt nevoia de aceste tentatii chiar daca traiesc intr-o tara cu foarte multi copii obezi.

| MusicisMusic a răspuns:

P. S. medicul mi-a prescris niste inlocuitori pentru sare si zahar

| pwp a răspuns:

Mai bine pune sare decat vegeta pe cartofii prajiti.