| adriana543768654567895334 a întrebat:

Manele. Pro/Contra? Argumentati...

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

În opinia mea, cei care ascultă manele sunt oameni cu un univers mult prea restrâns ca să poată fi capabili să găsească frumosul în altceva, așa că îl găsesc în manele. Adică sunt contra.

Aceeași părere o am și despre house, rap prost, muzică comercială etc. Și mai tare mă amuză când vin distrușii de clubberi cu texte filozofice de gen "manelele sunt incultura nu transmit nimic bla bla bla le urasc!" Și ei ascultă Inna, puya, connect-r și mai știu eu ce (pentru mine ăia tot maneliști sunt, dar în altă formă). Ăia ce transmit? Ia ziceți...

Baftă

20 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna,

Eu recunosc ca ascult cateva in special cele de dragoste.
Cred ca toti avem dreptu sa ascultam ce fel de gen de muzica dorim.

Pa, pa

| PetronelaBurlacu a răspuns:

Contra. pur si simplu nu imi plac sunt chiar urate scuze pentru cei carora le plac! funda

| AliceHappyGirl a răspuns:

Contra!

| MadnessCaffe a răspuns:

Contra!

Manelele nu se pot numi "muzica". Este doar un miorlait.

Au numai mesaje de tip materialist, de genul, banii mei, viata mea, masina mea, dusmanii mei si le canta doar tiganii (unde o fi Antonescu...), in plus s-a dovedit stiintific de catre mine ca aproape toti care asculta manele au un deficit mental.

@LeXy Cine a zis ca nu ai dreptul sa asculti? Ai dat comment-ul ala de parca a sarit cineva cu, cutitul la tine sa te taie ca de ce asculti.Manelistii sunt prost vazuti si in general nu au pic de inteligenta, tot ce stiu ei sunt bani, case, masini, in rest prosti de dau in gropi si deranjeaza pe toata lumea + ca au prea multe "fite" de parca s-ar invarte universul in jurul lor.

@EllaZuzu Nu mai cersi funda, la muncit nu la cersit.

| Lyiia a răspuns:

Buna!
Pai as fi CONTRA manelelor.Inainte erau mai frumoase,meritau sa fie asculate,insa acum toti manelistii au aparut cu "aa,am vila si limuzinaa, va fac in ciudaa" si tot felul.
Acum insa sunt foarte putine manele care mai sunt frumoase, cele de Denisa de exemplu.
!

| Adredemesconf a răspuns:

Sincer sunt total contra! Dar nu ma bag la argumentat ca am mai dat raspunsuri gen' si am primit n mesaje cu injuraturi.M-am saturat de toti cocalarii astia...

| jojo_5790 a răspuns:

Pro...
nu am nici un argument pompos,pur si simplu imi plac, ascult, si sincer cei care asculta rock sau mai stiu eu ce si se da mari ca ei nu asculta manele mi se par niste oameni cam ciudati. ei cand se dus undeva ce fac sta intr-un colt izolati? pentru ca peste tot la un moment dat se asculta si manele... sunt pro manele.imi plac, le askult, si cei care ii fac cocalari pe cei care le asculta cred ca sunt mult mai prejos decat cei care macar recunosc asta!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Jojo: Tu chiar ai senzaţia că toată lumea ascultă manele?
Când eram mai tinerel invitam colegi/cunoscuţi care aduceau argumente similare cu al tău la petrecerile pe care le ţineam noi, grupul de rockeri şi a doua zi dimineaţă recunoşteau că s-au distrat mult mai bine decât la orice petrecere la care fuseseră.
Crede-mă, ţi-o spun din experienţă, că se pot face fără probleme petreceri 100% reuşite fără să pui manele!

Acum câţiva ani am pus un pariu cu cineva şi-am făcut-o pe dj-ul o noapte întreagă la o petrecere unde doar 2 din cei 40 nu ascultau manele. Nu am pus nicio manea 9 ore cât am stat eu la butoane şi toată lumea s-a distrat teribil!
Există muzică bună şi de petrecere şi dincolo de manele, doar că trebuie să ştii s-o cauţiwinking.

Buna, din nou
Vreau sa o corectez putin pe @MadnessCaffe

Nu am sarit cu cutitu cum ai zis tu am zis doar ca oricine are dreptul sa asculte ce vrea nu am sarit cu cutitu asa cum ai zis tu dar vreau sa va intreb ceva cand va duceti intr-o discoteca ce faceti?

Ca acolo se asculta aproape numai manele?

Ce face-ti nu mai mergeti la discoteca?
Nu am nimic cu nimeni dar uneori sunteti foarte nesimtiti intr-un fel ca ziceti ca ceilalti sunt p[rosti ca au probleme cu capul daca asculta manele etc.

Dar in tot ce am zis nu m-am referit numai la @MadnessCaffe
M-am referit la toti oricine are dreptul sa asculte ce fel de gen de muzica doreste si asta este daca voua nu va place nu mai comentati ca eu am spus nu stiu ce daca imi place asta este nu mi-e rusine sa ascult manele puteti sa ma faceti cocalara pana vreti voi eu tot ascult manele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@jojo, taci. Alta care confundă emo cu rock, huh?
Nu uita, acest gen muzical are foarte multe ramuri. Mai mult nu îți spun, dar înainte să ne faci ciudați lasă prejudecățile și informează-te, ori pune-ți în căști o melodie rock și spune-mi apoi opinia care ți-a lăsat-owinking.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Lexy: Cin' te-a minţit pe tine că-n discotecile serioase se ascultă numai manele?
Şi-n plus, majoritatea ascultătorilor de rock oricum nu merg la discotecă. Există triliarde de modalităţi de a te distra mult mai civilizatewinking.

@kongeriket

Ai fost vreodata in vreo discoteca sa nu-mi spui mie ca acolo nu se asculta nici o manea

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dar de ce să nu-ţi spun dacă acesta este adevărul?
Există chiar destul discoteci, atât în oraşe mai mici cât şi în oraşe mari în care pur şi simplu nu se pun manele.
Aici în Cluj ştiu două discoteci unde se duc des nişte colegi de-ai mei şi care mi-au confirmat că niciodată nu se pun manele.
Asta în condiţiile în care ei merg regulat de aproape un an şi stau toată noaptea atunci când merg (de la 22:00 - 5:00).
La naiba, până şi-n oraşul meu natal exista (şi încă există) o discotecă unde nu se puneau manele.

Da, dar în discotecile cu pricina de care vorbesc eu, te caută la intrare la buletin (deci cei sub 18 ani nu intră sub nicio formă niciodată) şi uneori poţi să nu fii lăsat(ă) să intri dacă nu ai o ţinută decentă (bustul gol, fuste care nu-s fuste, etc.).

Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt contra. D-aia!
P.P. Vezi ce faci cu nick-ul ala, s-ar putea sa ajungi in arestul TPU, bai user iubitor de manele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@adRiAnAaAaa, vezi frumusico, vezi ca se poate si altfel? happy

| adriana543768654567895334 explică:

Si multumesc ca m-ai atentionat laughing.

| MadnessCaffe a răspuns:

@LeXy Ba ma *** pe mine de ras, auzi la discoteca maneleeeeee, ba daca pun aia manele la discoteca dau faliment.La ce discotecti mergi ma tu, second hand?

Chiar sunt prosti si au probleme cu capul.Ce vrei sa mint?

De ce sa nu comentam? Am raspuns la intrebarea pusa de adRiAnAaAaa.Cum noi nu avem dreptul sa iti spunem ce sa asculti nici tu nu ai dreptul sa ne spui noua daca sa comentam sau nu.

Exista "cocalara"? Poate pitipoanca, dar tot aia e.

Atata timp cat nu aud eu manelele poti sa asculti pana nu mai poti.

Nu mai da comment-uri aiurea ca de ce comentam.TU vezi macar intrebarea care e pusa? Deaia comentam.Nu a deschis nimeni subiectul in particular ca toti sunt prosti, argumentati.

| BlackVeil a răspuns:

Nici pro,nici contra! Fiecare este liber sa asculte ce-i place, n-are rost sa ma bag eu, imi vad de metalul meu si gata... tongue

| Plague a răspuns:

Contra. Muzica este una din formele artei. Arta are un scop, si anume sa iti transmita sentimente, sa simti ceva cand o vezi/o auzi/o simti. Manelele sau muzica de club nu e arta. Melodiile care iti pot provoca accese de plans, care te pot duce la depresii, la stari de nostalgie, la fericire, la sentimentul de dragoste, etc. sunt muzica adevarata. Dar cum prea multi oameni au pierdut sensibilitatea artistica atat de caracteristica noua in trecut, acum nu mai sunt prea multe specimene din rasa asta in plin stadiu de involutie care sa mai stie ce este arta, sau "cu ce se mananca". Ea "se mananca" cu inima. Manelele nu au inima, sunt doar incultura dusa la stadiul de poluare fonica. La fel ca "muzica" "artistilor" precum conectatul, inna, si toti dj-ii (deci muzica comerciala in general); poluare fonica. Lumea asta se duce de rapa fara muzica buna, si oameni care sa o stie asculta cu inima in primul rand.

Întrebări similare