| chiftelutacrocanta a întrebat:

Matematica asta ne face sa nu ne traim viata din plin va spun eu,suntem blocati in limitele matematicii,ne uitam la timp,suntem blocati in timp,ne izbim de limitele matematicii,am uitat sa privim culorile si natura vietii,privim mai mult figurile geometrice si numerele,timpul,viata noastra se bazeaza pe matematica,de aceea pentru multi viata e o plictiseala,pentru ca e o limitaaa,uitati-va in jur,sunteti blocati intre patru pereti de aceeasi marime,matematica inseamna nemultumire,vrem mereu numere mai mari, nu ne multumim cu numerele mici si ne plictisim de aceleasi marimi, creativitatea inseamna viata, de culori nu te plictisesti, ce parere aveti despre ce zic?

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Vezi că limitele alea pot tinde și la infinit.

Răspuns utilizator avertizat
| DenisaNicoletaG a răspuns:

Exact, ai mare dreptate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ți-a spus că matematica nu-i creativă?

| 4StarLight a răspuns:

Nimeni nu ne pune să trăim în limitele matiematicii, asta este o iluzie pe care ne-am creat-o noi!
Matematica ne ajută să avem niște informaţii exacte despre orice, dar asta nu înseamnă că 3 nu poate însemna 2 și invers!
Eu iubesc matematica,nu pot trăi fără calcule,numere, probleme(asta mă pasionează)!
Dar asta nu înseamnă că nu pot privi mai departe, mie matematică nu-mi creează limite, dimpotrivă, cărțile mi se pare că creează o limită!
Viziunile sunt foarte diferite dar când ai un prof de română care te chinuie cu cărți vechi singurul refugiu e matematica! happy